x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Antena 3 a depăşit pentru a doua zi consecutiv toate posturile TV din România

Antena 3 a depăşit pentru a doua zi consecutiv toate posturile TV din România

05 Iul 2012   •   10:04

In data de 4 iulie, cand USL a emis cererea de suspendare a presedintelui Traian Basescu, romanii au urmarit la Antena 3 tot ce s-a intamplat in Palatul Parlamentului.

Kantar Media anunta pentru Antena 3 o medie de 2.6% rating pe intreaga zi si 12.8% cota de piata pe publicul din mediul urban de peste 18 ani, ceea ce plaseaza postul de nisa pe prima pozitie in clasamentul general, deci inclusiv in fata Pro TV si Antena 1.

Evenimentele au tinut telespectatorii in fata ecranelor TV si seara, cand publicul a ales tot Antena 3 pentru a urmari concluziile zilei, datele de audienta indicand pentru programele difuzate in prime time o medie de 4.9 puncte de rating si 13.3% market share. Astfel, Antena 3 se distanteaza inca o data nu numai ca cea mai importanta televiziune informativa, dar se impune si ca prima optiune TV de pe piata.

La ora 22:34, cand la Antena 3 se difuza emisiunea Sinteza Zilei cu Mihai Gadea, postul de stiri atingea nu mai putin de 9.6% rating si 21.4% market share, fiind lider de piata.

Antena 3 este singurul post de stiri din Romania afiliat CNN International si este parte a INTACT Media Group.

×
Subiecte în articol: mass media