x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Antena 3 lansează emisiunea de business Income Magazine cu Sorin Barariu

Antena 3 lansează emisiunea de business Income Magazine cu Sorin Barariu

25 Apr 2012   •   08:54
Antena 3 lansează emisiunea de business Income Magazine cu Sorin Barariu

Income Magazine este noua emisiune de business marca Antena 3, realizata de Sorin Barariu, ce va fi difuzata in fiecare sambata, in intervalul orar 13.00 - 14.00.

Income Magazine cu Sorin Barariu face parte din platforma de jurnalism economic, “income magazine', al carei coordonator este Adrian Ursu, ce include o revista saptamanala, emisiuni TV si radio, un portal web si o linie de evenimente. Primul eveniment de acest gen, forumul “Business Innovator' pe tema inovatiei in afaceri, are loc astazi, invitat special fiind premierul Mihai Razvan Ungureanu.

Emisiunea este realizata intr-un format dinamic, flexibil, cu o tematica relevanta, care sa constituie un instrument competent in incercarea de intelegere a proceselor economice, a semnificatiilor si consecintelor acestora. Se vor dezbate idei de afaceri, strategii, trenduri si vor fi realizate analize sectoriale si interviuri de actualitate cu antreprenori si manageri de succes.

“M-am alaturat proiectului Income pentru ca am fost entuziasmat de ideea unui proiect integrat de business, care sa ofere informatii relevante pe orice mediu - print, online, TV si radio. Cred ca Income va deveni rapid un ghid pentru deciziile financiare ale romanilor, fie de afaceri, fie de petrecere a timpului liber', a declarat Sorin Barariu, realizatorul emisiunii.

Sorin Barariu are o experienta de peste 11 ani in presa economica, acumulata atat in presa scrisa, cat si intr-o televiziune de acelasi profil.

Antena 3 este singurul post de stiri din Romania afiliat la CNN International si este parte a INTACT Media Group.

×
Subiecte în articol: mass media