x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Antena 3 lansează emisiunea Income Magazine

Antena 3 lansează emisiunea Income Magazine

26 Apr 2012   •   14:40
Antena 3 lansează emisiunea Income Magazine

Income Magazine este noua emisiune de business marca Antena 3, realizata de Sorin Barariu, ce va fi difuzata in fiecare sambata, in intervalul orar 13.00 – 14.00. Income Magazine cu Sorin Barariu face parte din platforma de jurnalism economic, "income magazine', al carei coordonator este Adrian Ursu, ce include o revista saptamanala, emisiuni TV si radio, un portal web si o linie de evenimente.

Emisiunea este realizata intr-un format dinamic, flexibil, cu o tematica relevanta, care sa constituie un instrument competent in incercarea de intelegere a proceselor economice, a semnificatiilor si consecintelor acestora. Se vor dezbate idei de afaceri, strategii, trenduri si vor fi realizate analize sectoriale si interviuri de actualitate cu antreprenori si manageri de succes.

"M-am alaturat proiectului Income, pentru ca am fost entuziasmat de ideea unui proiect integrat de business, care sa ofere informatii relevante pe orice mediu - print, online, TV si radio. Cred ca Income va deveni rapid un ghid pentru deciziile financiare ale romanilor, fie de afaceri, fie de petrecere a timpului liber', a declarat Sorin Barariu. Realizatorul emisiunii are o experienta de peste 11 ani in presa economica, acumulata atat in presa scrisa, cat si intr-o televiziune de acelasi profil.

×
Subiecte în articol: mass media