x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Antena 3, lider de piaţă pe 27 august

Antena 3, lider de piaţă pe 27 august

28 Aug 2012   •   12:51

Antena 3 a fost lider de piata ieri, in ziua in care hotararea Curtii Constitutionale nr. 6 din 21 august 2012, referitoare la referendumul national pentru demiterea lui Traian Basescu, a fost citita in plenul reunit al Parlamentului.

Conform datelor furnizate de Kantar Media, televiziunea de stiri a fost lider de piata intreaga zi, cu o medie de 2.7% rating si 13.3% cota de piata pe segmentul de public din mediul urban de peste 18 ani, depasind in clasament si celelalte televiziuni informative si posturile generaliste.

Antena 3 a transmis cele mai importante momente ale zilei si a prezentat permanent informatii actualizate, reusind astfel sa atraga un numar semnificativ de telespectatori atat in timpul zilei, cat si seara.

Minutul de aur a fost inregistrat in timpul emisiunii Sinteza Zilei, la ora 22:40, cand Antena 3 a atins 7.5% rating si si 16.9% market share, fiind urmarita de 690.000 de telespectatori .

De altfel, programul realizat de Mihai Gadea inregistreaza constant cel mai mare rating al statiei, aseara acumuland 5.8 procente. In ceea ce priveste cota de piata, ieri s-a impus emisiunea Esential cu Alina Petrescu, care a inregistrat cea mai mare medie a postului, respectiv 21.6% market share.

Antena 3 este singurul post de stiri din Romania afiliat CNN International si este parte a INTACT Media Group.

×
Subiecte în articol: mass media