x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Antena 3, liderul posturilor de ştiri în ziua de 21 septembrie

Antena 3, liderul posturilor de ştiri în ziua de 21 septembrie

22 Sep 2011   •   13:11
Antena 3, liderul posturilor de ştiri în ziua de 21 septembrie

Antena 3 a fost lider pe segmentul de stiri in data de 21 septembrie conform datelor furnizate de Gfk Romania pentru publicul din mediul urban in varsta de 18 si peste 18 ani.

Programele propuse de Antena 3 la nivelul intregii zile au asigurat postului pozitia de lider in clasamentul televiziunilor de informatie cu o medie de 7.4 % share, in timp ce in clasamentul general Antena 3 a fost depasita doar Pro TV si Antena 1.

Si in prime time (19-24) Antena 3 s-a impus inca o data ca fiind cea mai puternica televiziune de stiri, inregistrand aseara 7.9% cota de piata. Competitorul sau direct, Realitatea TV, a atins 6.1 % share si a ocupat abia locul 6 in clasament, fata de locul 3 obtinut de Antena 3.

Emisiunile Sinteza Zilei cu Mihai Gadea si In gura presei cu Mircea Badea au fost lidere de piata pe intervalele orare consacrate.

Cu 4% rating si 10.5% cota de piata, Sinteza Zilei a ocupat locul 1 in clasamentul tuturor programelor difuzate pe intervalul orar respectiv, reconfirmandu-si statutul de cea mai urmarita emisiune politica din Romania. Productia difuzata de catre principalul competitor a obtinut doar 2.4% rating si 6.3% cota de piata si a ocupat abia locul 6 in ierarhie.

Mircea Badea cu a sa revista a presei s-a situat de asemenea pe cea mai inalta pozitie in clasament, inregistrand 2.7% rating si 10.6% cota de piata, fata de 2.4% rating si 6.3% cota de piata cat a obtinut competitorul sau direct, care s-a clasat pe locul 5.

×
Subiecte în articol: mass-media