x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Antena 3, postul TV nr. 1 în ziua demisiei premierului Boc

Antena 3, postul TV nr. 1 în ziua demisiei premierului Boc

07 Feb 2012   •   13:11

Antena 3 a fost sursa de informare preferata a romanilor in 6 februarie, cand Emil Boc a demisionat din functia de prim ministru, Catalin Predoiu a fost numit interimar, iar Mihai Razvan Ungureanu a fost desemnat pentru a forma un nou guvern.

Conform Kantar Media, Antena 3 a fost cea mai urmarita televiziune din Romania la nivelul intregii zile, cu o medie de 14.5% cota de piata si 4.3 puncte rating in randul publicului din mediul urban, de peste 18 ani.

Varful de audienta a fost inregistrat la ora 18:46, in timpul editiei speciale a emisiunii 100 de minute cu Alessandra Stoicescu si Radu Tudor, cu Victor Ciutacu invitat in studio. Antena 3 a atins atunci 9.0% rating si 18.6% market share, ceea ce inseamna ca nu mai putin de 833.000 de telespectatori urmareau postul de nisa.

Emisiunile Antena 3 Previziunile Zilei cu Sabina Iosub si Niels Schnecker, Se intampla in Romania cu Maria Coman si Adrian Ursu, Stirile orei 12 prezentate de Irina Petraru, 100 de minute cu Alessandra Stoicescu si Radu Tudor, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea si In gura presei cu Mircea Badea s-au impus ca lidere de piata, depasind toate celelalte productii difuzate in Romania pe intervalele orare respective.

In ceea ce priveste clasamentul televiziunilor de stiri, Antena 3 a fost lider detasat, situandu-se la distanta considerabila de concurenta atat pe intreaga zi cat si in prime time, cand s-a difuzat si emisiunea Subiectiv cu Razvan Dumitrescu. Postul informativ a obtinut in cel mai disputat interval orar o medie de 11.2% cota de piata si 5.7% rating si s-a clasat pe locul intai in top.

Antena 3 este singurul post de stiri din Romania afiliat CNN International si este parte a INTACT Media Group.

×
Subiecte în articol: mass media