x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Antena 3 prezintă Olimpica cu Gabriel Bălaşu

Antena 3 prezintă Olimpica cu Gabriel Bălaşu

15 Iun 2012   •   08:49
Antena 3 prezintă Olimpica cu Gabriel Bălaşu

Olimpica cu Gabriel Balasu, emisiune ce va fi difuzata la Antena 3 in fiecare duminica, de la ora 11.30, este un program tip magazin sportiv, care prezinta cele mai recente si interesante informatii despre pregatirea loturilor romanesti calificate la Jocurile Olimpice 2012.

Ideea emisiunii a pornit de la o intrebare simpla: ce fac intr-o zi obisnuita acei oameni pe care-i vedem pe podium la Jocurile Olimpice? Raspunsurile vor veni pe parcursul a 10 editii, iar surprizele vor fi mari. “Ne place sa spunem «Am castigat aurul olimpic». De parca am fi si noi pe prima treapta a podiumului. 19 milioane de oameni pe aceeasi treapta. Poate mai multi... toti egali. Avem sentimentul apartenentei o data la 4 ani. Ei ne fac sa fim mai uniti. Macar pentru cateva saptamani. Cine sunt ei, de fapt? Descoperiti la Olimpica', a declarat Gabriel Balasu, realizatorul emisiunii.

Olimpica va include si dezbateri cu invitati din lumea sportului, jurnalisti, reprezentanti ai Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR), personalitati publice pasionate de sport, dar si materiale referitoare la competitie, calendar si tari participante.

Cu ocazia JO 2012, Antena 3 a lansat si proiectul http://jo2012.antena3.ro/, unde veti gasi atat informatii din emisiune, cat si o intreaga enciclopedie olimpica, de la prima editie a Jocurilor, pana in prezent.

Intra in spiritul competitie cu Olimpica, in fiecare duminica, de la ora 11.30, la Antena 3.

Antena 3 este singurul post de stiri din Romania afiliat CNN International si este parte a INTACT Media Group.

×
Subiecte în articol: mass media