x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Antena 3, principala sursă de informare a românilor

Antena 3, principala sursă de informare a românilor

19 Iul 2012   •   14:17

Miercuri, 18 iulie, telespectatorii au ales Antena 3 pentru a se informa cu privire la organizarea referendumului, atentatul din Bulgaria, cazul Blejnar sau raportul Comisiei Europene privind tara noastra, clasand postul de nisa pe primul lor in topul tuturor televiziunilor din Romania.

Conform Kantar Media, la nivelul intregii zile, postul de stiri a inregistrat o medie de 12,9% cota de piata si un rating de 2,5%, in randul publicului urban de peste 18 ani, surclasand generalistele Pro TV si Antena 1.

Antena 3 isi pastreaza pozitia de lider si in prime time cu o medie de 13,7% share si 4,9% rating, postul de nisa impunandu-se din nou in fata tuturor celorlate posturi TV.

Emisiunea “100 de minute cu Alessandra Stoicescu', difuzata in intervalul orar 15.00-16.00, a inregistrat cea mai mare cota de piata, o medie de 15,6%, in timp ce “Sinteza Zilei cu Mihai Gadea' a fost din nou cel mai urmarit program al postului, adunand o medie de 5,8 rating. Minutul de maxima audienta a fost atins la ora 22.45, cand la Antena 3 se uitau 700.000 de telespectatori.

Antena 3 este singurul post de stiri din Romania afiliat CNN International si este parte a INTACT Media Group.

×
Subiecte în articol: mass media