x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Antena 3 rămâne cea mai urmărită televiziune din România

Antena 3 rămâne cea mai urmărită televiziune din România

20 Ian 2012   •   09:46

Romanii au ales Antena 3 pentru a urmari, in 19 ianuarie, prima iesire publica a presedintelui de la inceperea manifestatiilor, mitingul USL si desfasurarea unor noi proteste in Bucuresti. Antena 3 a fost lider incontestabil de piata in topul televiziunilor din Romania, conform Kantar Media. In randul publicului din mediul urban de peste 18 ani, postul de nisa a inregistrat o medie de 16,4% cota de piata si 4,3 rating, devenind astfel principala sursa de informare a telespectatorilor si cea mai urmarita televiziune din tara intreaga zi.

Antena 3 a continuat sa domine clasamentul si in prime-time, cand, in cel mai dificil interval orar, a inregistrat o medie de 16,6% share si 8,2% rating, depasind astfel toate celelalte posturi TV si detasandu-se de competitorii directi.

Varful de audienta a fost atins la ora 21:57, cand 965.000 de telespectatori urmareau Sinteza Zilei cu Mihai Gadea, iar Antena 3 obtinea 10.5% rating si 20.0% cota de piata.

Antena 3 s-a impus nu numai pe targetul sau, 18+ urban, ci si pe segmentul Urban All. Cu o medie de 15.5% cota de piata pe intreaga zi, postul de stiri a fost liderul tuturor televiziunilor din piata autohtona si s-a clasat la mare distanta de principalul concurent, Realitatea TV.

Avantajul semnificativ fost mentinut si in prime time, cand Antena 3 a obtinut o medie de 15.7% share si 7.4% rating si a depasit atat toate posturile generaliste, cat si pe cele informative.

De altfel, in minutul de aur inregistrat la ora 21:57, peste 1 million de telespectatori priveau la Antena 3 desfasurarea evenimentelor din Piata Universitatii.

Antena 3 este singurul post de stiri din Romania afiliat CNN International si este parte a INTACT Media Group.

×
Subiecte în articol: mass media