x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Antena 3 şi Antena 1, premiante APTR

Antena 3 şi Antena 1, premiante APTR

29 Mai 2012   •   10:44

Seara trecuta, in cadrul galei APTR ( Asociatia Profesionistilor in Televiziune din Romania), colegii nostri de la Antena 3 si Antena 1 au fost marii castigatori, fiind aplaudati la scena deschisa de profesionistii breslei.

Marele premiu a fost inmanat Antenei 3 pentru "cele mai urmarite talkshow-uri de televiziune' - 100 de minute, Punctul de Intalnire, Sinteza Zilei, Subiectiv, Exces de Putere si Secvential. 'A fost televiziunea care ne-a tinut in priza tot anul 2011', au spus membrii juriului.

De asemenea, alte cinci premii au fost acordate Antenei 3 si Antenei 1. Petre Nechita, Simona Botog si Carmina Othman au primit Premiul Jean Louis Calderon pentru transmisiile din ianuarie, din Piata Universitatii. George Colgiu, reporter Observator si Ionut Cristache, reporter Antena 3 au primit Premiul pentru ancheta pentru materialul 'Posta romana, jaf fara sfarsit', respectiv cazul “Daniela Andreescu'. Reportajul 'Pe un picior de iad' realizat de Cristian Tamas a primit Premiul pentru imagine.

Echipa 'In premiera' si-a adjudecat Premiul pentru reportaj, iar Gabi Firea a primit Premiul pentru realizator-prezentator pentru emisiunea 'Craciun in Familie', de la Antena 1.

×
Subiecte în articol: mass media