x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Aplică acum la Go4Media!.

Aplică acum la Go4Media!.

17 Iun 2011   •   11:34

Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS) aduce oportunitatile de cariera mai aproape de tinerii romani de pretutindeni. Oricine este interesat de o cariera in domeniul comunicarii are sansa de a aplica Go4Media, eveniment LSRS ce va avea loc marti, 21 iunie la Bucharest Hubb.

Bucuresti, 15 iunie. Liga Studentilor Romani din Strainatate incurajeaza studentii si absolventii romani de pretutindeni sa isi construiasca o cariera de succes in tara. Pe 21 iunie, la Bucharest Hubb, va avea loc evenimentul Go4Media, cu scopul de a evidentia perspectivele de cariera existente in Romania in domeniul media sau comunicare.

Go4Media! In cadrul evenimentului 30 de participanti vor avea ocazia sa interactioneze in mod direct cu reprezentanti ai companiilor de top din domeniu, sa rezolve alaturi de profesionisti un studiu de caz si respectiv sa castige stagii de practica pe durata verii la una dintre companiile prezente in program.

Participa la eveniment! Participarea la eveniment este gratuita iar procesul de selectie este unul competitiv, aplicatiile fiind analizate de un juriu format din profesionisti in domeniul comunicarii. Nu pierde ocazia de a fi unul dintre cei 30 de participanti la eveniment. Au mai ramas trei zile in care poti trimite CV-ul tau la go4media@lsrs.ro! Aplicatiile pot fi trimise pana vineri, 17 iunie! Afla mai multe pe site-ul evenimentului http://go4media.lsrs.ro !

×
Subiecte în articol: mass-media