x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Azi, Gazeta Sporturilor îţi aduce cartea care poate salva vieţi: ”Primul ajutor până la sosirea medicului”!

Azi, Gazeta Sporturilor îţi aduce cartea care poate salva vieţi: ”Primul ajutor până la sosirea medicului”!

15 Mai 2012   •   07:20
Azi, Gazeta Sporturilor îţi aduce cartea care poate salva vieţi: ”Primul ajutor până la sosirea medicului”!

De azi, gasesti la toate chioscurile de ziare, impreuna cu Gazeta Sporturilor, cartea 'Primul ajutor pana la sosirea medicului', un ghid complet care te initiaza in cazurile extreme. Invata sa acorzi corect primul ajutor in situatii de urgenta, descoperind tehnici de resuscitare, tratamentul starilor de soc.

“Nimeni nu poate preintampina producerea accidentelor. Cand urgenta se produce (infarctul, accidentul vascular sau asfixia) acordarea primului ajutor in crucialele prime minute poate insemna diferenta intre viata si moarte', afirma Dr. James Todd, vicepresedintele executiv al Asociatiei Medicale Americane, cel care recomanda tuturor aceasta carte.

Nu rata celebra carte 'Primul ajutor pana la sosirea medicului' la un pret excelent: ziar si carte la doar 14,99 lei! De azi, la chioscurile de ziare, exclusiv cu Gazeta Sporturilor! Proiect realizat in parteneriat cu Editura Orizonturi.

×
Subiecte în articol: mass media