x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri BITTMAN ÎN LACRIMI! Află ce l-a făcut pe artist să plângă!

BITTMAN ÎN LACRIMI! Află ce l-a făcut pe artist să plângă!

de Cosmina Stoicescu    |    18 Sep 2012   •   12:29
BITTMAN ÎN LACRIMI! Află ce l-a făcut pe artist să plângă!

Intreaga sala a amutit la vederea acestui concurent, iar dupa ce a inceput sa cante nimeni nu si-a mai putut controla lacrimile. Cel mai impresionat a fost insa de departe Dan Bittman, care, in ciuda aparentei unui jurat destul de dur, a lasat pentru prima oara garda jos in fata unui om incredibil, cu o voce pe masura. Povestea lui i-a cutremurat pe toti.

“Nu pot sa vorbesc', i-a spus printre lacrimi, Dan Bittman, concurentului, iar acesta i-a raspuns cantandu-i nu e usor, unul dintre versurile formatiei Holograf. Emotiile au crescut si mai mult.

Aflat intr-un moment dureros al vietii sale, la scurt timp dupa decesul mamei, Dan Bittman a regasit in povestea tanarului modelul unui om care si-a gasit forta sa treaca peste loviturile vietii. Pentru Dan, curajosul concurent a devenit pentru scurt timp un punct de sprijin, o sursa de incredere ca oamenii au o uimitoare capacitate de a merge inainte. Emotionanta a fost pentru Dan si melodia aleasa de concurentul X Factor, o coincidenta care i-a adus din nou aminte de mama sa.

Desi abia reusea sa-i vorbeasca, Dan Bittman i-a marturisit “Trec prin momente foarte grele si mi-ai demonstrat ca nu exista greutati pe pamant, mi-ai dat putere sa pot trece si eu peste greutatile mele. E un mare privilegiu pentru mine ca te-am cunoscut'.

Aprecierea pe care Dan a aratat-o prin cuvinte concurentului nu parea inca suficienta, asa ca indragitul jurat s-a ridicat si a mers pe scena pentru a-l imbratisa.

×