x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Câştigătorul X Factor urcă pe scena ZU Loves YOU

Câştigătorul X Factor urcă pe scena ZU Loves YOU

13 Feb 2012   •   12:10
Câştigătorul X Factor urcă pe scena ZU Loves YOU

Daniel Buzdugan si Mihai Morar completeaza lista artistilor de la cel mai HIT concert de dragoste cu un ZUper artist: Andrei Leonte. Castigatorul X Factor Romania va concerta pentru prima data la “ZU Loves YOU'. Evenimentul prezentant de matinalii de la Radio ZU are loc maine, 14 februarie, de la ora 19:00, la Afi Palace Cotroceni in zona patinoarului.

Pe aceesi scena cu Andrei Leonte vor fi prezenti si cei mai iubiti artisti ZU. Connect-R, Smiley, Andreea Banica, Narcotic Sound & Christian D, Corina, Tom Boxer si Morena s-au pregatit special pentru acest eveniment. Fiecare dintre artisti este gata sa intepreteze o piesa de dragoste cunoscuta de catre toti iubaretii prezenti.

Buzdugan si Morar au decis ca in ziua concertului sa se mute cu tot cu microfoane si butoane la locatie. Cei doi vor transmite matinalul din studioul “ZU Loves YOU' care se afla in imediata apropiere a scenei. Incepand cu ora 16:00 in direct din Afi Palace Cotroceni va transmite Razvan Popescu, iar Mircea Badea i se va alatura de la ora 18:00. Echipa ZU vine cu voie buna, surprize si tricouri duble pentru toti indragostitii. Intrarea la concert este libera.

×
Subiecte în articol: mass media