x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Cel mai drag număr 3, la Antena 3

Cel mai drag număr 3, la Antena 3

07 Mar 2012   •   09:11
Cel mai drag număr 3, la Antena 3

Sambata, 10 martie, Antena 3 dedica programele sale unui sportiv desavarsit care continua sa lupte si dupa ce viata l-a pus la o grea incercare – Mihai Nesu! Intre orele 10 si 24, in programele Antena 3 vor fi prezentate fragmente din reportajul de exceptie realizat la Utrecht, cu Mihai Nesu, de o echipa a emisiunii In premiera, dar si materiale despre romani aflati in aceeasi stare grava de sanatate, care au nevoie de ajutor.

Antena 3 isi propune sa stranga fonduri pentru Fundatia Mihai Nesu, pentru ca sportivul nostru sa poata ajuta cat mai multi copii si tineri aflati in dificultate. Mihai Nesu ne-a trimis tricouri ale echipei FC Utrecht, inscriptionate cu numarul sau – 3, dar si tricouri ale Fundatiei pe care a infiintat-o. Toti prezentatorii si moderatorii Antena 3 vor fi imbracati in tricouri trimise special cu aceasta ocazie de Mihai Nesu.

Aceste tricouri vor fi licitate si pot fi castigate de fiecare telespectator care, pe parcursul zilei trimite un SMS la 877, numar oferit gratuit de Orange, Vodafone, Cosmote si pus la dispozitie de Fundatia Mereu Aproape. SMS-ul costa 2 Euro fara TVA.

Participarea la licitatia pe SMS se poate face exclusiv intre orele 10 si 24, sambata, 10 martie. La inceputul fiecarei ore se va face o tragere la sorti a unui numar de telefon de pe care s-a trimis SMS. Proprietarul numarului de telefon va primi un tricou al lui Mihai Nesu. Cu alte cuvinte, un tricou poate fi castigat cu un efort minim de 2 Euro, bani care ar putea sa ajute insa multi oameni sa isi recapete mobilitatea, sa poata sa se bucure de o noua viata.

Mai multe tricouri sunt puse la dispozitia proprietarilor de cluburi de fotbal, a fotbalistilor sau a oamenilor instariti din Romania, care pot sa isi manifeste solidaritatea cu Mihai Nesu si cu faptele sale caritabile facand o donatie in conturile Fundatiei Mihai Nesu, deschise la Banca Transilvania: RO33BTRL0050120CH28760XX - cont in lei si RO74BTRL0050420CH28760XX - cont in euro.

×
Subiecte în articol: mass-media