x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Cele mai tari seriale de azi la Euforia Tv

Cele mai tari seriale de azi la Euforia Tv

29 Mai 2012   •   06:49
Cele mai tari seriale de azi la Euforia Tv

Euforia TV introduce in grila doua seriale americane de succes international, Medium si Sanctuary. Acestea sunt capetele de afis care va vor tine cu sufletul la gura in serile misterioase si pline de suspans din luna mai la Euforia TV.

Carismatica, Patricia Arquette, interpreteaza intr-un mod deosebit rolul Allison Dubois in serialul Medium ce va debuta azi la Euforia TV.Rolul i-a adus actritei un premiu Emmy pentru cel mai bun rol principal in anul 2005 si nominalizari la Globul de Aur din 2005, 2006 si 2007, premiul SAG Award in 2006 si 2010 si Emmy Award din nou in 2007.

Inca din copilarie, Allison a descoperit ca are anumite talente iesite din comun si a incercat sa-si inteleaga visele si viziunile pe care le avea cu cei morti. Iubitul sau sot, Joe, om de stiinta, a urmarit toate visele si premonitiile pe care Allison le-a avut in ultimii doi ani. In incercarea de a-i demonstra sotiei ca visele sale sunt determinate de stresul la care este supusa, Joe face un experiment stiintific, incercand sa descopere daca viziunile lui Allison au o corespondenta in realitate. Ce descopera el si cum decurg lucrurile mai departe, urmariti la Euforia TV.

Din 30 mai, Euforia TV pregateste ceva special si pentru iubitorii serialelor SF, “Sanctuarul'.Dr. Helen Mangus este prima femeie doctor in Royal College, iar logodnicul ei John Druitt, poseda abilitatea de a manipula timpul si spatiul si astfel se poate teleporta, insa de fiecare data, calatoriile ii manipuleaza ADN-ul, influentandu-i negativ comportamentul. Cand John se teleporteaza intr-un alt timp, Dr. Mangus preia conducerea sanctuarului tatalui ei. Ani mai tarziu, Helen o creeaza pe Ashley, folosind ADN-ul lui John, dar Ashley nu stie ca tatal ei este de fapt Jack the Ripper. In distributie joaca remarcabil, Amanda Tapping, Robin Dunne si Ryan Robbins.

Urmariti cu aceleasi emotii noile seriale de la Euforia TV, dar si surprizele pe care postul le mai pregateste pentru vara anului 2012. Mai multe infomatii despre noile seriale pot fi aflate de pe site-ul oficial: http://www.euforia.tv si de pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/EuforiaLifestyleTV

Euforia TV continua strategia de pozitionare ca post TV generalist pentru femei – adresandu-se target-ului fidelizat de femei – femeia activa, moderna, inteligenta, pozitiva, puternica, preocupata de toate aspectele vietii sale si de evolutia personala. Astfel, in 6 ani, Euforia TV si-a castigat respectul telespectatoarelor fidele pe care a incercat mereu sa le multumeasca. Euforia TV face parte din cel mai important grup de media romanesc, dezvoltat organic din resurse proprii, pentru care performanta ramane o valoare constanta.

×
Subiecte în articol: mass media