x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Cheloo: “Vocaţia dumneavoastră este să mă băgaţi pe mine la puşcărie!” VIDEO

Cheloo: “Vocaţia dumneavoastră este să mă băgaţi pe mine la puşcărie!” VIDEO

30 Sep 2012   •   19:20
Cheloo: “Vocaţia dumneavoastră este să mă băgaţi pe mine la puşcărie!” VIDEO

Prima editie de X Factor a avut o...politista. Si cum traditia trebuia sa continue, Dan Alexandru Adobeschi s-a prezentat la auditii. De fapt, nu a fost un singur "Polizei", ci doi, pentru ca sotia sa, care i-a fost alaturi, a venit sa-l sustina. Si ea lucreaza in bransa. "Asa ne-am si cunoscut. Calitatile mele vocale au impresionat-o", spune Dan.

La serviciu, la sectie, n-a cantat. Niciodata. "Colegii mei stiu despte talent", adauga, desi n-a performat, niciodata in fata lor.

Intra pe scena si sala ia foc. Cheloo miroase "ceva". "Sunt subalternii dumneavoastra?", intreba uitandu-se spre cei aliniati, la raport, cu tricouri albe pe care scrie A-D-O-B-E-S-C-H-I. "A, de aia, e clar!", zice Cheloo. "Ati venit cu mandat de aducere?", intreba juratii apoi il lasa pe "Ado" sa inceapa. Logic, dupa ce publicul il mai saluta o data. "Muzica e viata mea!", mai spune, Pe fundal se aude acelasi Cheloo. "Si bataia..."

"Ave Maria". Asta se aude la primele acorduri. Delia face ochii mari! E "Ave Maria" a regretatului Cornelu Fugaru. Piesa nu-i usoara. Note pline, note pe langa. Cheloo nu e impresionat. Se "teme" de politist: "Permiteti-mi sa ma feresc de tambalul vesnic (n.r. - patul pe care doarme puscariasul la carcera), dar, cu tot respectul, sa va spun NU! Bittman nu vede nici el o picatura de factor X in domnul politist. Doar Delia ii mai da o sansa.

×