x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Construcţii şi Proprietăţi Aeroportul din Los Angeles, LAX, ar putea dispune de un salon privat pentru celebrități

Aeroportul din Los Angeles, LAX, ar putea dispune de un salon privat pentru celebrități

20 Noi 2015   •   14:04
Aeroportul din Los Angeles, LAX, ar putea dispune de un salon privat pentru celebrități

Vedetele și persoanele publice care doresc să zboare de pe aeroportul din Los Angeles, LAX, ar putea fi scutite în curând de neplăceri precum paparazzii, fanii insistenți sau aglomerația.

Potrivit latimes.com, consiliul de conducere al aeroportului are în plan construcția unei zone exclusiviste, care să deservească vedetele de la Hollywood, sportivii, diplomații și toți ceilalți oameni bogați care își doresc intimitate.

Dacă proiectul va fi aprobat, lounge-ul va fi construit în apropierea celei mai sudice piste a aeroportului, va avea aproximativ 4100 metri pătrați și va beneficia de o parcare de 1300 metri pătrați.

Pentru o taxă de aproximativ 1800 de dolari pe zbor, pasagerii vor putea să își parcheze mașina într-o zona securizată și vor evita terminalul principal, care cel mai adesea este extrem de aglomerat.

O dată ajunse în lounge, personalitățile se vor putea relaxa în apartamentele private până la ora îmbarcării, când vor fi conduși către porțile pentru pasageri din zona terminalului central.

După câte se pare, Gavin de Becker and Associates este firma care va investi cel puțin 3 milioane de dolari în construcția clădirii, pe care o va administra timp de 10 ani.

Oficialii estimează că firma Los Angeles World Airports, operatorul LAX, va câștiga aproximativ 3,75 milioane de dolari în primul an și 34 de milioane pe întreaga perioadă contractuală.

Lounge-ul exclusivist este cel mai recent proiect de dezvoltare dintr-o lungă listă de inițiative. Se speră ca cel de-al doilea aeroport al Statelor Unite va atrage astfel și mai multe celebrități și directori de companii. 

×