x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Construcţii şi Proprietăţi Agenția Națională de Cadastru va relua activitatea directă cu publicul din 15 iunie

Agenția Națională de Cadastru va relua activitatea directă cu publicul din 15 iunie

12 Iun 2020   •   18:16
Agenția Națională de Cadastru va relua activitatea directă cu publicul din 15 iunie

Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI) şi instituțiile din subordine vor relua activitatea directă de lucru cu publicul, începând de luni, 15 iunie, cu respectarea tuturor condiţiilor necesare pentru distanţarea fizică şi dezinfectarea spaţiilor, informează un comunicat

Pentru funcţionarea optimă şi în siguranţă, ANCPI și instituțiile din subordine au luat măsurile necesare. Astfel, accesul publicului în instituţie se va face cu respectarea distanţei de siguranţă și marcarea traseelor de acces și de ieşire.

De asemenea, accesul publicului este permis în conformitate cu reglementările stabilite în acest sens.

Recomandăm, în continuare, comunicarea electronică, acolo unde acest lucru este posibil. Persoanele fizice şi juridice autorizate, notarii publici și celelalte categorii de persoane care au acces la aplicațiile informatice ale ANCPI vor continua să utilizeze serviciile on-line.

Totodată, persoanele cu funcții de conducere din cadrul ANCPI și al instituțiilor subordonate vor începe programarea și susținerea audiențelor.

 

 

Sursa: Mediafax

×