x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Construcţii şi Proprietăţi Apartamente noi în Doamna Ghica

Apartamente noi în Doamna Ghica

de Daniela Ivan    |    20 Oct 2009   •   00:00

Ansamblul rezidenţial Doamna Ghica Plaza, care totalizează 616 apartamente, a fost finalizat şi este vândut în proprţie de 33%.



Dezvoltatorul, compania imobiliară Romfelt Real Estate, speră să vândă în acest an ce nu a vândut în doi ani şi jumătate de la începerea construcţiei.

"Am crescut echipa de vânzări şi am început să vindem agresiv în ultima perioadă. Astfel că, în ultima lună şi jumătate, am vândut câte un apartament pe zi", a spus directorul general al Romfelt Real Estate, Avi Shloush. Acesta a explicat că pe lângă apartamentele vândute consumatorului final, în următoatele zile compania va anunţa vânzarea unui pachet de apartamente către un fond de investiţii internaţional.

În opinia sa, în următorii doi-trei ani, în Bucureşti nu vor mai fi finalizate proiecte rezidenţiale de dimensiuni mari, din cauza dificultăţilor financiare, astfel că sunt şanse mari ca în următorul an toate locuinţele din ansamblul dezvoltat de Romfelt să fie vândute. "Va fi cerere foarte mare pentru astfel de apartamente. Sunt români care se întorc din Germania, Italia sau Spania, care vor să cumpere apartamente în Bucureşti", a afirmat Avi Shloush.

Compania oferă diverse promoţii pentru vânzarea locuinţelor, astfel că cea mai ieftină locuinţă se vinde acum cu 56.700 euro, plus TVA, iar cea mai scumpă ajunge la 152.000 euro, plus TVA, iar preţul mediu pe metrul pătrat este de 1.000 euro faţă de 1.200 euro la începerea vânzărilor.

×