x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Construcţii şi Proprietăţi Construcţiile rutiere care fac diferenţa

Construcţiile rutiere care fac diferenţa

19 Aug 2013   •   11:05
Construcţiile rutiere care fac diferenţa
Materiale de calitate, echipe de profesionişti, dar şi “discreţia” în timpul lucrărilor pentru a nu întârzia traficul, cântăresc greu când vine vorba de un proiect rutier.

Cu o experienţă de 10 ani pe piaţa construcţiilor din România, RCV Global Group se poate lăuda cu un portofoliu de invidiat. Printre acestea se numără şi construcțiile rutiere care au câștigat în ultimii ani din ce în ce mai multă importanță în cadrul companiei, devenind una dintre principalele  activități.

“Proiectele de mare complexitate în care am fost implicaţi şi parteneriatele cu unele dintre cele mai importante companii din aceasta branşă ne-au motivat să oferim cele mai bune servicii şi în acest domeniu”, a  declarat Daniel Paloş, directorul general al RCV Global Group.  Oficialul companiei face publice şi câteva dintre ingredientele succesului: “un aspect important il reprezintă faptul că pentru execuţia lucrărilor dispunem de echipe proprii de forţă de muncă şi o serie de utilaje din dotare, care ne permit coordonarea lucrărilor în cele mai bune condiţii, în termene de necombătut şi costuri optime”.

Şi la capitolul lucrări rutiere portofoliul este complex. Vorbim despre lucrări de reabilitare drumuri, infrastructuri rutiere, îmbrăcăminți asfaltice, terasamente, parcări rezidențiale, pavaje.

Pentru asfaltarea și mentenanța străzilor și șoselelor contractate de RCV Global Group au fost folosite materiale de înaltă calitate și profesioniști care au lucrat până în miezul nopții pentru a se asigura că traficul nu va fi întârziat de lucrări.

Dintre numeroasele lucrări de referinţă pot fi menţionate Şoseaua Virtuţii, Şoseaua Colentina, Splaiul Independenţei, Splaiul Unirii, Şoseaua Cotroceni, Strada Eroii Sanitari, Calea Crângaşi, Bulevardul Iuliu Maniu, Bulevardul Regina Maria, Calea Şerban Vodă, Bulevardul Eroii Sanitari, Parcare Piaţa Presei.

Profesionalismul, unul dintre atuurile principale care definesc serviciile RCV Global Group, oferă clienţilor companiei certitudinea că aceasta poate deveni oricând partenerul de încredere într-un proiect de construcţii de anvergură.


×