x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Construcţii şi Proprietăţi Guvernul vrea o sală polivalentă cu 16.000 de locuri la Timişoara

Guvernul vrea o sală polivalentă cu 16.000 de locuri la Timişoara

22 Mai 2019   •   16:01
Guvernul vrea o sală polivalentă cu 16.000 de locuri la Timişoara

Guvernanţii doresc să accelereze procedurile pentru construirea unei săli polivalente cu 16.000 de locuri la Timişoara.

"Săptămâna viitoare lansez o invitaţie publică domnilor primar Nicolae Robu şi preşedinte Călin Dobra, pe care îi aştept la minister, fiecare cu documentaţiile lor şi luăm decizia, să tranşăm acest subiect care trenează de foarte mulţi ani", a afirmat Daniel Suciu, vicepremier şi ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, într-o conferinţă de presă. 

De mai mulţi ani, primarul Nicolae Robu susţine că a identificat terenul pentru construirea sălii polivalente în Timişoara, în timp ce preşedintele CJ Timiş o doreşte ridicată în comuna Giroc. 

"Nu v-aţi săturat de acest ping-pong? Sunt convins că pentru Timişoara contează mai mult să se facă ceva decât tot felul de declaraţii care să tragă oala deasupra unui foc. Astăzi, când discutăm, nu am şi nu avem nici la Compania Naţională de Investiţii şi nici la minister decizii, hotărâri juridice cu valoare, adică hotărâri de consiliu local sau de consiliu judeţean cu privire la un amplasament sau altul", a subliniat Daniel Suciu.

Vicepremierul a punctat faptul că Primăria Timişoara ar fi înaintat o propunere de amplasament pentru noua sală polivalentă lângă stadionul "Dan Păltinişanu", care însă nu există în acte. 

"Timişoara merită o sală polivalentă şi o va avea", a conchis Suciu.

×