x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Construcţii şi Proprietăţi Ministrul Transporturilor a reziliat parţial contractul pe lotul 2 Lugoj-Deva; antreprenorii penalizaţi

Ministrul Transporturilor a reziliat parţial contractul pe lotul 2 Lugoj-Deva; antreprenorii penalizaţi

10 Aug 2017   •   18:47
Ministrul Transporturilor a reziliat parţial contractul pe lotul 2 Lugoj-Deva; antreprenorii penalizaţi

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a decis rezilierea parţială a contractului pe lotul 2 al autostrăzii Lugoj - Deva, dar şi penalizarea antreprenorilor care nu au respectat termenele şi calitatea lucrărilor, informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere printr-un comunicat remis, joi, AGERPRES

"Din nou probleme la Autostrada Lugoj-Deva, pe Loturile 2 şi 3. M-am săturat de vorbe şi de explicaţii puerile, aşa că trec la fapte! Aplicăm rezilieri parţiale şi penalităţi pentru fiecare întârziere pentru a se înţelege clar că în România trebuie respectate termenele şi calitatea lucrărilor!", a scris ministrul Transporturilor pe pagina sa de Facebook. 

Răzvan Cuc şi Ştefan Ioniţă, directorul general al CNAIR, au efectuat miercuri şi joi inspecţii inopinate pe şantierele autostrăzilor Lugoj - Deva şi Sebeş - Turda, constatând mai multe nereguli care au dus la rezilierea parţială a contractului pe lotul 2 al autostrăzii Lugoj - Deva şi la penalizarea antreprenorilor. 

De asemenea consultanţii au primit penalităţi pe Loturile 2 şi 3 ale Autostrăzii Lugoj-Deva pentru că nu au supravegheat corespunzător lucrările. 

"În vizitele anterioare pe aceste şantiere, dar şi în discuţiile de la Ministerul Transporturilor, ministrul Răzvan Cuc le-a atras atenţia constructorilor şi consultanţilor că riscă sancţiuni care pot merge până la rezilierea contractelor, în cazul în care nu respectă termenele de execuţie şi calitatea lucrărilor".

×
Subiecte în articol: autostrada lugoj-deva