x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Construcţii şi Proprietăţi Noi locuri de casă într-o comună timișeană. Află dacă ești eligibil, indiferent unde locuiești acum

Noi locuri de casă într-o comună timișeană. Află dacă ești eligibil, indiferent unde locuiești acum

02 Apr 2018   •   21:13
Noi locuri de casă într-o comună timișeană. Află dacă ești eligibil, indiferent unde locuiești acum

Într-o comună timișeană se află în fază de finalizare noul Plan urbanistic general (PUG) care va delimita intravilanul localității.

„În principiu, acesta rămâne cel actual, cu mențiunea că va avea o mică extindere, cât să permită dezvoltarea unui Plan urbanistic de zonă (PUZ), pentru circa 15 parcele destinate construirii de noi locuințe”, a declarat primarul Miomir Cizmaș.

Această creștere a perimetrului intravilan înseamnă circa trei hectare în plus față de suprafața din prezent. Amplasamentul acestei zone se află la ieșirea din Foeni spre Giulvăz, pe partea dreaptă, o dezvoltare în stânga nefiind posibilă din cauza magistralei de gaze.

Din informațiile furnizate de Miomir Cizmaș reiese că noile locuri de case vor fi de circa 1.500 de metri pătrați – doar ne aflăm la țară, unde oamenii obișnuiesc să-și pună de toate în grădina de pe lângă casă. Când a fost ales acest amplasament s-a avut în vedere existența în apropiere a utilităților și a drumului de acces.

Încă un lucru important pentru cei interesați să concesioneze o parcelă pentru casă în această localitate este faptul că...........

Citește mai mult AICI

×