x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Construcţii şi Proprietăţi Orbis cumpara hotelul Mercure Bucharest Unirii

Orbis cumpara hotelul Mercure Bucharest Unirii

03 Iul 2018   •   14:05
Orbis cumpara hotelul Mercure Bucharest Unirii

Grupul hotelier polonez Orbis a semnat un contract de achiziţie pentru terenul, clădirea şi operaţiunile hotelului Mercure Bucharest Unirii, pentru 11,35 milioane de euro, se arată într-un comunicat remis marţi.

 

Acest demers este în conformitate cu strategia de afaceri a grupului hotelier din Polonia, constând în alocarea de capital pe pieţele cele mai promiţătoare, care vor livra în viitor rezultate durabile, spun reprezentanţii Orbis.

"Mercure Bucharest Unirii este un hotel de tip midscale, localizat ideal, la câţiva paşi de Centrul Vechi şi de reperele sale istorice, dar şi în zona de afaceri a capitalei vibrante a României. Aşa cum am afirmat anterior, România este o piaţă atractivă cu potenţial semnificativ şi această investiţie oferă valoare pe termen lung şi randament investiţional atractiv", spune Gilles Clavie, preşedintele Consiliului de Administraţie şi CEO al Orbis.

Orbis gestionează acest hotel de la sfârşitul anului 2017 şi va continua renovarea pentru a finaliza planul de modernizare. Hotelul oferă aproape 100 de camere, un bar şi un restaurant şi poate găzdui diverse evenimente şi conferinţe. AGERPRES

×