x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Construcţii şi Proprietăţi (P) Extraordinary living la Upground Residence

(P) Extraordinary living la Upground Residence

16 Mai 2014   •   00:41
(P) Extraordinary living la Upground Residence

Conceptul de Extraordinary living stă la baza dezvoltării complexului Upground Residence, aducând în prim plan un nou stil de locuire urbană.

Upground Residence, situat în cea mai tânără şi dinamică zonă a Bucureştiului, în partea de nord, devenită noul centru de afaceri, comercial şi de relaxare al capitalei, oferă rezidenţilor o lume extrem de rafinată. Se poate spune, fără rezerve, că darea în folosinţă a complexului Upground Residence, în anul 2010, a adus capitala României în rândul celor mai importante oraşe europene, deoarece a făcut  posibilă existenţa unui ansamblu unic de locuinţe de lux, pentru cele mai rafinate gusturi şi cele mai mari exigenţe.

Confortul, luxul şi siguranţa apartamentelor din centrul rezidenţial, finisajele şi materialele de cea mai bună calitate, folosite la construirea acestuia, fac din Upground Residence spaţiul preferat al celor care işi doresc să locuiască la standardele cele mai înalte, în Bucureşti. Apartamente cu două, trei şi patru camere, duplexuri şi penhouse-uri, îmbină noţiunea de spaţiu generos cu materiale şi decoraţiuni de calitate premium, astfel încât rezidenţii care au un stil de viaţă dinamic şi nevoi complexe găsesc aici spaţiul care le poate satisface toate exigenţele.

Construit pe o suprafaţă de 16.000 metri pătraţi, conceptul de locuire urbană unic în Bucureşti, creat de Upground, se materializează în două clădiri rezidenţiale, fiecare având câte patru intrări, cu 570 de apartamente pe 16 niveluri. De asemenea, complexul pune la dispoziţia rezidenţilor 1.000 de locuri de parcare, pe trei niveluri subterane, precum şi facilităţi comerciale şi de recreere.

Alt avantaj al alegerii unei locuinţe în cadrul Upground Residence este accesul la o mare diversitate de facilităţi comerciale, educaţionale, sportive şi recreaţionale. Într-o zonă cu turnuri de birouri îndrăzneţe, dar şi cu multe spaţii verzi şi lacuri de agrement, rezidenţii se bucură de plăcerea de a avea o privelişte fabuloasă, din orice parte a apartamentului, şi de confortul camerelor spaţioase, decorate cu mare rafinament. Cei care aleg să locuiască aici se pot relaxa la cel mai mare centru de fitness, pot lua micul dejun sau prânzul la restaurante de ce amai bună calitate şi la cafenele renumite, se pot relaxa la salon sau pot apela la serviciile grădiniţei, pentru a se asigura că întotdeauna copiii lor sunt în siguranţă.

În decursul ultimilor şapte ani, Upground Estates s-a remarcat prin proiecte solide pe piaţa de real estate, construite pe baza unei viziuni de business dinamice şi prin contribuţia uneia dintre cele mai experimentate echipe de specialişti certificaţi din industria de profil.

×