x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Construcţii şi Proprietăţi Proiectarea, “piatra de temelie” a unui proiect de construcţii

Proiectarea, “piatra de temelie” a unui proiect de construcţii

22 Iul 2013   •   11:42
Proiectarea, “piatra de temelie” a  unui proiect de construcţii
Cât de importantă este activitatea de proiectare în cadrul unui proiect de construcţii? Specialiştii spun că este “piatra de temelie” şi că de succesul acestei etape depinde succesul întregului proiect.

În cei aproape 10 ani de activitate în industria construcţiilor, RCV Global Group s-a remarcat prin servicii de înaltă calitate, inclusiv pe zona de proiectare. Astfel, beneficiind de serviciile unei echipe experimentate şi puternic consolidate de proiectanţi, compania oferă soluţii tehnice fiabile pentru o gamă foarte variată de lucrări.

“Filozofia noastră este de a crea proiecte unice, care să pună în valoare stilul personal al fiecărui client, traducând ideile acestuia într-un concept arhitectural practic şi inspirat” a declarat Daniel Paloş, directorul general al companiei.

RCV Global Group asigură clienţilor o abordare globală şi unitară a proiectelor, atât din punctul de vedere al design-ului construcţiei, cât şi din perspectiva execuţiei şi bugetării lucrării. Clientul primeşte asistenţă în stabilirea detaliilor de execuţie şi în alegerea finisajelor interioare şi exterioare, de la stadiul de concept, până la realizarea la cheie.

O analiză a tipurilor de proiecte derulate de RCV ne arată o varietate mare ca tipologie, dar şi o abordare complexă a întregului proces constructiv: proiecte de arhitectură, rezistenţă si instalaţii, întocmirea de documentaţii tehnice pentru avizarea şi autorizarea lucrărilor de construire / desfiinţare - faza DTAC şi DTAD, întocmirea de proiecte tehnice pentru execuţie - faza PT, PE – DDE, asistenţă tehnică în timpul executării lucrărilor, întocmire relevee.

Şi portofoliul de lucrări este unul bogat, de la imobile rezidenţiale de lux în cartiere precum Primăverii, Floreasca, Domenii, Mamaia Nord sau în zona parcului Kiseleff, la imobile de birouri în zonele Pipera, Băneasa, Corbeanca şi restaurante situate în zone importante ale Bucureştiului. Totodată, RCV Global Group s-a remarcat prin realizarea de proiecte speciale de mare amploare, cum ar fi cabana turistică de la cota 1500 din Sinaia sau cel mai mare centru de protectie, îngrijire şi adopţie a câinilor fără stăpân, Dogtown, situat în judeţul Giurgiu şi, nu în ultimul rând, amenajări de spitale.

Alegerea proiectantului potrivit reprezintă un punct esenţial în faza de început a întregului proces constructiv. O bună soluţie arhitecturală este cheia desfăşurării optime a proiectului care va răspunde cerinţelor clientului, respectând în acelaşi timp exigenţele impuse de programul de arhitectură şi legislaţie.

×