x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Construcţii şi Proprietăţi Titanic II, vaporul care urmează să fie „indestructibil”

Titanic II, vaporul care urmează să fie „indestructibil”

24 Oct 2018   •   11:23
Titanic II, vaporul care urmează să fie „indestructibil”

Dacă Titanic a fost vaporul care nu ar fi trebuit să se scufunde, Titanic II urmează să fie vaporul care nu poate fi distrus, potrivit The Guardian

La șase ani după ce magnatul australian din industria minieră, Clive Palmer, a declarat că va construi o replică a Titanicului, acesta a anunțat că lucrările la proiect vor începe. 
Construirea vaporului - care va avea aceleași interioare și cabine ca cel original - este un vis vechi al lui Palmer, un om de afaceri australian și politician conservator. Când vaporul va fi gata, acesta va urma aceeași rută planificată și pentru primul Titanic. 
„Vaporul va urma călătoria originală, purtând pasagerii de la Southampton la New York”, a spus Pamper. „Milioane au visat să navigheze pe acest vapor, să îl vadă în port și să îi experimenteze grandoarea unică. Titanic II va fi vaporul unde aceste visuri vor deveni realitate.”
Proiectul a fost anunțat pentru prima dată în 2012, însă a avut o întârziere de trei ani, după ce lucrările au fost suspendate în 2015, în urma unui conflict între una dintre companiile lui Palmer și compania chineză Citic, care a oprit finanțarea proiectului. 
 

×
Subiecte în articol: titanic 2 titanic II titanic clive palmer