x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Crăciun în Familie cu Gabi Firea...

Crăciun în Familie cu Gabi Firea...

de Sebastian S. Eduard    |    21 Dec 2011   •   21:00
Crăciun în Familie cu Gabi Firea...

A schimbat baricada si a trecut val-vartej de la talk-show si stiri la divertisment. Acum are doua emisiuni speciale, de Craciun si pregateste din ianuarie un format despre care este convinsa ca va avea succes...

● Jurnalul National: Simona Gherge a trecut de la stiri la divertisment; tu, la fel. Sa inteleg ca este o noua tendinta in televiziune?
● Gabi Firea: Exista si un interes al publicului crescut pentru productiile de divertisment, fapt ce se poate observa analizand audientele posturilor generaliste, dar a fost, pentru mine, cel putin, o adaptare la noua mea stare sufleteasca, la noua etapa din viata mea. Mi-am dorit un format de emisiune care sa aiba o individualitate, sa nu semene cu celelalte - asa cum ajunsesem la talk-show, cand faceam 10 moderatori cam acelasi lucru, discutam aceleasi subiecte, cu aceiasi invitati -, o emisiune care sa poarte amprenta mea si sa adresez intrebari unor personalitati, chiar si politicieni, dar despre pasiuni, stil de viata, hobby-uri etc.

● Povesteste-ne despre emisiunea de Craciun...
● Au fost invitate Sofia Vicoveanca cu cele doua nepotele, Catalina si Sofia, Andra cu fratele San­del, cumnata Au­ro­ra si ne­potul Vlad, Marcel Pavel cu fiul, Sasha, sotia si sora Gi­na, Maria Car­neci, San­da Ladosi impreuna cu cei doi copii, Mihaela de la Class, tot cu cei doi copii, alti multi can­ta­reti si actori.

Ca momente ine­dite: nepotul An­drei calca pe urmele lui Ma­ru­ta (rade). A stat nu­mai cu microfonul in mana si striga: aplauze pentru ma­ma si tata, apla­u­ze pentru Andra!!!... Mi-a si can­tat un colind si me­l­o­dia "Lucru mare-i omenia". Apoi, ne­po­te­le­le Sofiei Vicoveanca sunt "terorizate" ca bu­nica lor le pune me­reu sa faca curatenie. Sofia le educa in spiritul de a fi veritabile gospodine, sa se pre­ga­teasca asa cum se cuvine pentru viata.

Fetita Mihaelei Cernea a daramat masa si a spart cateva pahare, spre amuzamentul tuturor (rade), iar fratele ei se plangea ca mama lor nu vrea sa se lase de fumat si ca fumeaza tigari foarte periculoase. Lucru care a facut-o pe Mihaela sa roseasca.

Bogdan, fiul Sandei Ladosi, isi punea mana la urechi, atunci cand era muzica data prea tare, in schimb sora lui, Ioana, dansa de mama focului, desi are doar 3 ani.

Marcel Pavel ne-a facut o surpriza, venind cu sora sa, Gina, impreuna cu care a cantat... Sora sa are un talent extraordinar, dar nu este cunoscuta publicului larg... Am inregistrat o zi intreaga, de la 11 dimineata pana pe la 8 seara, dar nu am simttit cum a trecut timpul. Invitatii au fost savurosi, iar mie imi place foarte mult sa stau in preajma copiilor.. (rade din nou)

● Am inteles ca din ianuarie vei avea o emisiune saptamanala...
● Da, din ianuarie. Impreuna cu Adela Harnagea-producator general si Ligia Enache-producatoarea mea de ani de zile, voi incepe emisiunea de divertisment duminica, de la 16:30 la 19:00. Formatul este o surpriza, deocamdata, pentru telespectatori, pentru ca vrem sa mentinem suspansul. Ii asigur insa ca vor fi doua ore si jumatate de divertisment de buna calitate, cu invitati speciali, pusi in situatii inedite, un divertisment care imbina elementele de noutate, de modernism, cu cele care au facut istorie, de exemplu emisiunile-maraton de Revelion realizate de Tudor Vornicu si Alexandru Bocanet. Am invatat meserie, chiar daca pe furate si in doar cateva ocazii, de la maestrul Valeriu Lazarov si de la Titus Munteanu

● Cum vei petrece al doilea Craciun in noua ta familie, mai ales acum cand astepti si un copilas?
● Ma simt foarte rasfatata, in primul rand de sotul meu, Florin, de mama si de copiii nostri. Iar eu nu prea sunt invatata sa fiu in centrul atentiei familiei. Dupa cum se stie, femeia-rac, asa cum sunt eu, este mama zodiacului si ii place ei sa protejeze, nu sa fie sub aripa ocrotitoare a cuiva. Dar, experimentez cu drag si acest sentiment si ma bucur de aceasta noua perioada din existenta  mea. Am ornat bradul cu beculete albastre, inca inainte sa aflam ca bebelusul este baietel si este evident ca am avut o premonitie. (rade) Dupa un post al Craciunului pe care l-am trecut foarte usor, cu bucurie duhovniceasca, fara probleme de sanatate, Craciunul va fi unul inmiresmat, asa cum stiu sa se pregateasca "moldovenii" (si nu numai). Il asteptam pe mosul sa vina cu surprize placute sub bradut. Doresc si eu tuturor cititorilor Jurnalului National sanatate, multe bucurii, puterea de a depasi greutatile tranzitiei...

×
Subiecte în articol: gabi firea