x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Cum"confirmă" TVR că dă afară peste 300 din angajaţi

Cum"confirmă" TVR că dă afară peste 300 din angajaţi

30 Noi 2011   •   15:58
Cum"confirmă" TVR că dă afară peste 300 din angajaţi

Stiam prea bine ca TVR n-a fost niciodata un exemplu de transparenta, dar mi-am zis ca poate de data asta am noroc. Pe 29 noiembrie, seara, Jurnalul National afla, din sursa sigura, ca in sedinta Consiliului de Administratie al Televiziunii Romane din cursul zilei s-a aprobat, printre altele, ca 10 % dintre angajatii TVR sa fie disponibilizati, in cadrul planului de restructurare al institutiei propus de presedintele director general Alexandru Lazescu. Pun mana pe telefon, in speranta ca voi obtine o confirmare oficiala a informatiei. Cei din departamentul Comunicare al TVR nu stiau nimic. Cel putin asta mi-au spus. Si m-au rugat sa revin a doua zi. Dl Lazescu s-a scuzat ca se afla intr-o discutie si ca nu poate vorbi. Iar un membru al Consiliului de Administratie, nu-i dau numele, mi-a spus ca "s-au aprobat niste principii, niste intentii, fara sa se intample nimic".


A doua zi, pe site-ul hotnews, mai nou, platforma online pe care dlui Lazescu prefera sa-si expuna intentiile legate de institutia pe care o conduce, acesta confirma informatia. Sun la TVR, la biroul de Comunicare. "Noi nu stim nimic. A aparut pe Hotnews? Nu e informatia de la noi. Trimite niste intrebari pe mail, pe adresa noastra, si iti raspundem. Dar sa stii ca noi publicam toate hotararile din CA pe site. Uita-te acolo". Formulez intrebarile, le trimit si astept. Intre timp, verific pe site-ul TVR. Evident ca, la "capitolul" hotarari, nu postase nimeni nimic concret legat de subiectul care ma interesa. Dupa o ora de asteptare, primesc "raspunsul" TVR-ului. Citez: "Draga Anca, Informatiile referitoare la deciziile Consilului de Administratie se gasesc pe site-ul tvr.ro-http://www.tvr.ro/organizatie.php?b4=744#b4. Informatiile referitoare la posturile scoase la concurs se gasesc pe site-ul tvr.ro, la sectiunea Resurse Umane. http://www.tvr.ro/organizatie.php?b5=211#b5 Acestea sunt informatiile oficiale. Iti doresc o zi buna".
Superb! Cine a zis ca TVR nu coopereaza? Si nu voiam decat o confirmare, care s-ar fi putut "rezolva" intr-o secunda, cu un simplu "da", telefonic.

×
Subiecte în articol: restructurarii tvr