x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Recomandarea săptămânii. Cum ne alegem decorațiunile de Crăciun

Recomandarea săptămânii. Cum ne alegem decorațiunile de Crăciun

de Diana Scarlat    |    22 Noi 2019   •   10:44
Recomandarea săptămânii. Cum ne alegem decorațiunile de Crăciun

Piața românească oferă foarte multe posibilități pentru alegerea decorațiunilor de sărbători sau, pentru orice alt moment, pentru casă și grădină. Diferența între magazine este dată de preț, calitate, design și, nu în ultimul rând, de timpul alocat cumpărăturilor. Putem petrece câteva ore într-un magazin, pentru a ne alege câteva obiecte, dar putem să câștigăm foarte mult timp, comandându-le de la un magazin online. Evident, trebuie să avem și garanția că produsele care ne vor fi livrate sunt exact cele pe care le așteptăm, iar dacă nu le dorim, ar trebui să le putem returna. Piața românească online deja s-a maturizat, iar astăzi există și astfel de magazine.

Decorațiunile pentru Crăciun sunt ușor de ales, dacă deja avem încredere într-un magazin. Sunt și mai ușor de procurat, dacă putem comanda online și avem garanția calității și a posibilității de

returnare, în cazul în care ne dăm seama că nu ne dorim, de fapt, ceea ce am cumpărat. Bineînțeles, cu simpla condiție de a nu folosi produsele înainte de a le trimite înapoi. „La Astoreo am adăugat și servicii importante pentru client, precum siguranța cumpărăturilor și a returului, cu posibilitatea de retur de până la 100 de zile. Apoi, o mulțime de produse extrem de utile, care răspund unor nevoi ale cumpărătorilor. Și, nu în ultimul rând, un cadou pentru fiecare comandă plasată”, explică Silvia Dimulescu, reprezentanta Astoreo.ro. Fie că vrem să cumpărăm o instalație cu beculețe pentru a ne împodobi casa și bradul din curte sau avem nevoie de ceva util în bucătărie, putem alege din zeci de variante, iar unele sunt inovații de ultim moment. Pentru instalațiile de iluminat, de exemplu, există acum varianta cu alimentare solară, pe timpul zilei, economică, dar și ecologică, iar produsele trebuie să aibă garanția calității, oferită de magazinul de la care le cumpărăm.

Cum se îmbină utilul cu plăcutul

Cei care se abonează la news-letterele magazinului online sunt avantajați, pentru că primesc atât discounturi pentru cumpărături, cât și idei noi pentru casă, balcon sau grădină, săptămânal. Iar recomandările sunt din ce în ce mai apreciate de clienții din România, ce devin fideli magazinului le oferă mereu ceva nou și util. „Le recomandăm clienților să aleagă ceea îi reprezintă cel mai bine, dar și să se lase inspirați și să încerce lucruri noi. De cele mai multe ori, noutatea îți aduce surprize plăcute. În oferta Astoreo adăugăm periodic produse noi, simpatice și decorative, dar și utile, în același timp. În sfera decorațiunilor, pe lângă cunoscutele ghirlande luminoase, avem și produse clasice, care pot fi păstrate pe toată durata iernii sau chiar pe termen mai lung. La Astoreo se pot face foarte ușor cumpărăturile pentru Crăciun - cadouri, decorațiuni, articole pentru bucătărie sau chiar articole vestimenetare și accesorii pentru ambele sexe”, mai spune reprezentanta Astoreo.ro. Una dintre cele mai moderne instalații este „Ploaie de lumini”, cu 100 de LED-uri albe, la un preț mai mult decât accesibil, 73,49 lei, care poate fi folosită fie pentru a decora bradul de Crăciun, fie la fereastră, pe mobile sau ca decorațiune exterioară. Există și varianta „Perdea”, cu 30 de globuri luminate, având 74 de LED-uri sau 30 de globuri aurii și roșii. Se pot alege și decorațiuni mai mici, precum un „Fulg de zăpadă” cu LED sau un „Felinar” cu LED, alimentate cu baterii. De asemenea, o „Stea de Crăciun” cu LED sau o stea din lemn, cu LED-uri albe, calde, ce poate deveni o decorațiune festivă, la fereastră sau în cameră. Cine vrea mai mult poate alege un „Copac cu luminițe”, ce poate fi așezat pe balcon, sau un „ Cerb șezând”, ideal pentru a-mpodobi grădina.

Secretul unei afaceri de succes în online

Raportul calitate-preț este principalul factor în funcție de care luăm decizii, mulți dintre noi, atunci când cumpărăm un produs. Dar există și tendințe ale momentului, diverse decorațiuni la modă, culoarea anului sau o nouă invenție. În funcție de toate acestea, putem face alegeri, atunci când vrem să ne utilăm sau să ne decorăm casa și grădina. Maturizarea pieței, pe care o putem constata după ce puterea de cumpărare a crescut constant, în ultimii ani, a adus și în România branduri care în alte țări au o categorie de clienți foarte bine definită, acei clienți fideli, care aleg firma pentru că le oferă ceea ce-și doresc. Este un tip de relație de parteneriat între magazin și cumpărător, bazată pe încredere, care s-a creat după ce firma a reușit să demonstreze că poate veni permanent în întâmpinarea nevoilor clienților. Un astfel de brand este Astoreo, magazin online pe care-l întâlnim și în alte țări, iar recent a intrat și pe piața românească și deja a reușit să-și fidelizeze o bună parte din clientelă. Secretul succesului unui astfel de magazin online este simplu: diversitatea ofertei și atenția acordată clientului. Unul dintre atuuri este și sistemul de abonare la news-letterul săptămânal, care aduce idei noi, dar și reduceri de prețuri, cei mai mulți clienți fiind deja atașați de această practică, prin care magazinul online se apropie mai mult de nevoile lor.

În acest sezon, Astoreo vine cu idei noi de decorare, pentru casă și balcon sau grădină. Avem produse decorative de toamnă-iarnă care sigur vor ieși în evidență și vor aduce complimente proprietarilor, din partea admiratorilor.

 

Silvia Dimulescu, reprezentanta http://Astoreo.ro

×
Subiecte în articol: Silvia Dimulescu Astoreo.ro