x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Dan Bittman: „colegii mei de trupă au riscat să facă puşcărie pentru muzică!”

Dan Bittman: „colegii mei de trupă au riscat să facă puşcărie pentru muzică!”

de Cosmina Stoicescu    |    14 Aug 2012   •   13:50
Dan Bittman: „colegii mei de trupă au riscat să facă puşcărie pentru muzică!”

Muzica cere sacrificii, iar, uneori, sa mergi pana in panzele albe pentru visul tau se dovedeste a fi cel mai bun lucru pe care il poti face. Le-a spus-o Dan Bittman unora dintre concurentii veniti la auditiile pentru cel de-al doilea sezon X Factor, chiar si acelora mai putin inzestrati cu o voce uluitoare. Juratul X Factor le-a dat exemplul propriei trupe pentru care, membrii ei au renuntat chiar si la serviciu si asta prin anii ‘80, cand a nu avea un loc de munca stabil era condamnabil.

Succesul fara sacrificii e aproape imposibil. Si mai presus de sacrificii este, spune Dan Bittman, determinarea. O stie din proprie experienta, dar si din cea a colegilor lui de trupa. Cu aproape 30 de ani de experienta in showbizz, Dan Bittman stie cand un concurent are factorul X si, cel mai important, stie cand cineva are potential. Astfel, juratul X Factor i-a incurajat pe concurentii veniti la auditiile pentru cel de-al doilea sezon sa nu renunte la visul lor si sa persevereze cu munca.

Colegii mei de trupa, unii dintre ei erau de multi ani ingineri, si-au zis intr-o zi: daca vrem sa facem treaba trebuie sa ne lasam de joburile noastre si sa ne apucam serios de muzica. Iar pe vremea lui Ceausescu era nasol sa n-ai serviciu. Si-au dat demisiile, si pe vrea aia era nasol sa iti dai demisia, te baga direct in puscarie. Dar asa a ajuns Holograf de astazi', i-a povestit Dan Bittman unui concurent.

×