x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Dan Bittman, jurat la X Factor!

Dan Bittman, jurat la X Factor!

14 Iun 2012   •   09:21
Dan Bittman, jurat la X Factor!

Chiar daca "Nu mai e timp" de nimic, Dan Bittman are mereu timp pentru un show la puterea X. Din aceasta toamna, solistul trupei Holograf vine la Antena 1 in calitate de jurat si mentor X Factor. A mai ramas o singura zi pana cand caravana X Factor va porni prin tara in cautarea urmatorului superstar al Romaniei. Vineri, auditiile X Factor iau startul la Craiova.

Sezon nou
Din toamna, X Factor revine la Antena 1 cu un nou sezon, in care concurentii vor ridica show-ul la puterea X. Unul dintre cei care vor cauta urmatorul superstar al Romaniei va fi Dan Bittman. Telespectatorii vor avea ocazia sa il vada pe solistul trupei Holograf intr-o ipostaza cu totul noua, aceea de jurat si mentor al unuia dintre cele mai apreciate formate de televiziune in intreaga lume.

Puternic, elegant, rafinat, cu o experienta de peste 25 de ani in showbiz, Dan Bittman este una dintre cele mai longevive si apreciate figuri ale muzicii romanesti. Alaturi de trupa sa a scos hit dupa hit si a cucerit generatii la rand. Carismatic, Dan Bittman a demonstrat in toti acesti ani ca este un artist complet, astfel ca acum este gata sa recunoasca factorul X in miile de romani care vor veni la etapa auditiilor cu juriul. A stiut sa se pastreze tanar, este nonconformist si imprevizibil si si-a surprins mereu fanii.

In cautarea Factorului X
Cautarile Factorului X incep la 15 iunie in Oltenia, cand Razvan si Dani ii vor astepta la Universitatea din Craiova pe romanii care au incredere in fortele proprii, au factorul curaj, voce si carisma, transmit emotie si sunt capabili sa faca show. In acest an, caravana X Factor va trece prin sase orase. Dupa Craiova, urmeaza pe lista opririlor Sibiul, locul in care pe 18 iunie toti cei care cred ca au Factorul X sunt asteptati la auditii, la Hotelul Apollo Hermannstadt.

De pe harta X Factor nu putea lipsi orasul de suflet al lui Razvan si Dani, locul in care se simt mereu "acasa". La 21 iunie, prezentatorii X Factor se vor afla la Timisoara, la Hotelul Boavista, acolo unde sunt siguri ca vor gasi o multime de romani talentati. Anul trecut, Timisoara s-a remarcat cu voci extraordinare, printre care cele ale Dianei Hetea, Irinei Florea sau ale copiilor de la Duo Voice.

Mai departe, calatoria prin tara continua cu o oprire la Cluj, la 24 iunie la Cluj Arena, pentru ca pe 27 iunie, caravana X Factor sa ajunga in Moldova, in Piata Stefan cel Mare, la Palas Iasi. Prima etapa a auditiilor se va incheia la Bucuresti, pe 1 iulie, la Palatul National al Copiilor, pentru ca apoi concurentii sa stea fata in fata cu juriul, in cea de-a doua etapa a auditiilor.

×