x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Dan Negru încheie în forţă un nou sezon "Te pui cu blondele?”!

Dan Negru încheie în forţă un nou sezon "Te pui cu blondele?”!

31 Mai 2012   •   11:31
Dan Negru încheie în forţă un nou sezon "Te pui cu blondele?”!

Miercurea aceasta, cel mai longeviv show de divertisment al Antenei 1, "Te pui cu blondele?', a incheiat cu succes cel mai recent sezon, editia de ieri impunandu-se lider de piata la nivelul targetului all urban. In preajma zilei de 1 iunie, telespectatorii au avut parte de o editie speciala, platoul emisiunii transformandu-se in spatiul de joaca a 52 de prichindei care au trait cu intensitate maxima concursul de cultura generala. De o parte au stat micuta Cleopatra Stratan si colegul sau Dragos, de cealalta, cea mai simpatica armata formata din 50 de baietei si fetite. In slotul de difuzare "Te pui cu blondele?', Antena 1 a depasit in audiente la nivel urban atat programul oferit de Pro TV cat si prima parte a meciului Elvetia-Romania transmis in direct de TVR 1.

"Succesul show-ului cu blonde, un spectacol de tip quizz, cu intrebari si raspunsuri de cultura generala, demonstreaza ca exista un public de tv interesat sa-si testeze cunostintele, daca show-ul e bine facut. Intrebarile de cultura generala, bine ambalate intr-un spectacol de divertisment, pot provoca dependenta. Noi am demonstrat asta in ultimii 5 ani!' a declarat Dan Negru.

"Te pui cu blondele?' s-a impus miercuri lider de piata la nivelul targetului all urban inregistrand un rating mediu de 6,6 puncte si o cota de piata de 14,5 %. Locul secund in topul audientelor a revenit postului Pro TV cu 5,2% rating si 11,6 procente cota de piata, iar cea de-a treia pozitie a fost ocupata de postul TVR 1 cu 3,7% rating si 8,3% share. In minutul de aur, 22:03, peste 1 milion de telespectatori din mediul urban urmareau "Te pui cu blondele?', varful de audienta fiind de 10,3% rating si 21,3% share.

Intr-o editie de exceptie, cei de acasa au avut ocazia de a se bucura de emotiile copilariei si de voiosia pe care cei mici o traiesc in fiecare moment. "In schita "Vizita' de I.L Caragiale in ce ii pune Ionel dulceata musafirului?', "In ce tara locuiau Gepetto si Pinocchio?', "Cum se desparte in silabe cuvantul cuviincios' sau "Cum se numeste insusirea solului de a permite apei sa treaca prin el de sus in jos si invers', acestea au fost doar cateva dintre intrebarile la care micuta Cleopatra Stratan si simpaticii ei adversari au trebuit sa raspunda. Si au reusit sa uimeasca nu numai prin naturaletea si spontaneitatea lor, ci si prin notiunile pe care le-au acumulat de la o varsta atat de frageda.

Lansat pe 11 ianuarie 2012 la Antena 1, cel mai recent sezon "Te pui cu blondele?' s-a bucurat de audiente de exceptie, media la nivelul targetului all urban fiind de 810.000 de telespectatori, corespunzand unei medii de 7,7% rating si 15,2% cota de piata.

×
Subiecte în articol: mass media