x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri "De fiecare dată mă tem de Revelion", spune Dan Negru

"De fiecare dată mă tem de Revelion", spune Dan Negru

de Anca Nicoleanu    |    02 Ian 2012   •   21:00
"De fiecare dată mă tem de Revelion", spune  Dan Negru

In fiecare an, Dan Negru se teme sa nu rateze intalnirea cu publicul in noaptea de Revelion si nu se culca pana nu afla, in dimineata de 1 ia­nuarie, care au fost audientele programului sau de la Antena 1. Realizatorul povesteste cum e sa fii numarul 1 in noaptea dintre ani de 12 ani incoace, care-i sunt amintirile memo­rabile de pe parcursul acestor ani si ce spera sa se intample ca sa scape de... Revelioane!

● Jurnalul National: Iar ai "spart" tot in noaptea de Revelion. Ce sen­za­tie ai avut cand ai vazut, in di­mi­nea­ta de 1 ianuarie, ca ai fost iar li­der de audienta? Te asteptai, ti se pa­rea normal sa fie asa, te temeai ca telespectatorii sa nu fi ales sa se uite la altceva?
● Dan Negru: Au trecut vreo 12 ani de cand am senzatia asta pe 1 ianua­rie, dar de fiecare data ma tem de Re­velion, de fiecare data sper sa nu ra­tam intalnirea cu publicul.
De 12 ani, nimeni nu trece de tine in noaptea de Revelion. Cum e sa nu te "bata" nimeni atatia ani?
Complicat, pentru ca asta te obliga sa ridici mereu stacheta. De data asta, sper sa vina sfarsitul lumii si sa scap de Revelioane.

● Cum a fost in culise, la filmari, anul asta?
● Toate intamplarile haioase au fost la vedere, asa ca mi-e greu sa-ti po­ves­tesc intamplari din culise. Astfel de programe n-au culise. Totul e la vedere.

● Exista ceva anume care te-a impresionat?
● M-a impresionat Nesu, care a fost pre­­zent in Revelionul nostru, un om pu­­­­ternic care a facut audiente mari atunci cand a venit in programul nostru.

● Care-s amintirile tale memorabile din culisele astor 12 revelioane?
● Imi amintesc cu drag sms-urile pe care mi le trimitea domnul Lazarov in fiecare 1 ianuarie. Inca le mai am pe telefoane. Imi spunea, dupa ce vedeam audientele uriase pe care le faceam de Revelion... "Dan, Dumnezeu a fost bun cu noi".

● Anul asta, n-ai avut parte de promovarea de care te bucurai in anii precedenti. Ma refer aici la promo­va­rea programului de Revelion. Te-ai simtit nedreptatit?
● S-a insistat mult pe promovarea altei productii, si asa era normal. Noi, cu Revelionul, avem o traditie a audien­telor uriase, celelalte emisii au incercat sa-si faca loc pe piata show-urilor mari si era normal sa fie ajutate, promovate mai intens. Iti ajuti mereu copilul mai mic, mai slab. Dar nu cred definitiv in promovare, Revelionul e cea mai buna dovada ca publicul a venit la un vad format deja. Oricat ai promova un produs, daca el nu e iubit de public, n-are sanse de salvare.

● Ce artisti lasa totul si vin la invitatia ta, sa filmeze de Revelion? Exista oameni care nu te-au refuzat niciodata, indiferent cat de greu le-a fost sa ajunga?
● Da, exista cativa artisti care m-au ajutat in momente grele, dar n-am sa-i nominalizez aici, ca sa nu-i supar pe ceilalti. Dar orice artist isi doreste sa apara in cel mai urmarit program de Revelion al ultimilor 12 ani.

● De ce manelistii care s-au aflat printre invitatii tai la Revelion 2012 n-au cantat manele?
● In ultimii 12 ani au fost multe Revelioane fara manele, dar pentru ca au fost vreo trei Revelioane cu manelisti si cu audiente istorice, pu­blicul pe alea le tine minte. Oricum, orice tip de muzica e binevenit in programul de revelion. Lipiciul la public e singura conditie.

● Stiu ca esti vecin, la Timisoara, si bun prieten cu Carmen Serban. Carmen e nelipsita din programele tale de Revelion... Iti poarta noroc?
● Anul trecut, Carmen n-a fost in programul meu de Revelion, deci a fost si fara ea. Dar e un artist care vinde bine in Romania si de ce sa nu speculam asta?

● Tu ce ai facut in noaptea de Re­velion?
● L-am facut, impreuna cu Codruta, baita Darei si apoi ne-am uitat la tv.

● Ce i-a placut Codrutei, sotia ta, din programul tau de Revelion? Te critica de obicei sau te lauda?
● Sotia mea e medic stomatolog si in­ca nu s-a obisnuit cu fauna in care imi castig eu painea, e inca mirata de lumea asta.

● Aveti o fetita. Iar acum asteptati un baietel. Codruta e insarcinata in luna a opta. Ai observat vreo dife­renta intre sarcina cu baiat si sarcina cu fata?
● Toata lumea ma avertizeaza ca baieteii sunt mult mai energici si ca ar trebui sa-mi asigur lucrurile de prin casa. Asta e impresia pe care mi-o transmit toti...

● Google, catelul tau, a fost "re­botezat" relativ recent. Cum il strigati acum si de ce i-ati schimbat numele?
● Numele lui de scena ramane Google, dar in viata privata raspunde la Pufi, pentru ca e un mioritic urias, pufos.

● Cum ai vrea sa fie pentru tine 2012?
● Un an la fel ca cel care abia s-a incheiat. Nimic mai mult!

3 milioane de romani l-au urmarit pe Dan Negru
Dan Negru a fost lider absolut de audienta cu "Revelion de po­ves­te". La trecerea dintre ani, Antena 1 a obtinut audiente de aproape trei ori mai mari decat PRO TV, postul situat pe locul secund. "Revelion de poveste" cu Dan Negru s-a clasat pe primul loc pe targetul all urban cu 31,4% share si 14,4% rating, 1.669.000 de telespectatori, in timp ce PRO TV a obtinut audiente de trei ori mai mici: 648.000 de telespectatori, 12,2% share si 5,6% rating. Pe targetul national, peste 3.000.000 l-au urmarit pe Dan Negru la "Revelion de poveste". In minutul de aur, la 00:26, "Revelion de poveste" de pe Antena 1 a inre­gistrat 44,3% share, 21,3% rating si ceea ce inseamna in medie 4.363.000 de telespectatori.

×
Subiecte în articol: dan negru revelion 2012