x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Dincolo de aparenţe: Carmen Harra, drumul de la Bistriţa la Miami!

Dincolo de aparenţe: Carmen Harra, drumul de la Bistriţa la Miami!

de Florentina Fântânaru    |    16 Mar 2012   •   21:00
Dincolo de aparenţe: Carmen Harra, drumul de la Bistriţa la Miami!

Aveam 10 ani, dar intelegeam ca fetele alea trei din Trio Expres canta si danseaza altfel decat o faceau doamnele si domnii care cantau la televizor. Ma fascina pe atunci, la fata din mijloc, parul ei mare, infoiat, tapat si cret si mi se parea ca are buzele prea groa­se... buze care mult mai tarziu in Ame­ri­ca au fost augumentate!

Doamna din mijlocul tru­pei era Carmen Muresan. Am fost asal­tata cu intrebarea: De ce ai chemat-o in emi­siune? Din curiozitate. Din dorinta de a-i pune intrebari pe care alti moderatori le-au ratat. Zis si facut! Carmen Harra, asa cum o cunoastem noi de la televizor de vreo doi ani incoace, si-a luat numele de Harra de la bunica ei, bunica ei care a fost casatorita cu poetul Octavian Goga. Asta ca sa in­teleaga toata lumea de ce Harra! Dincolo de aparente, povestea lui Carmen e fascinanta... A intrat in cercuri exclusiviste ame­ri­cane datorita darului ei de a face premonitii.

Prima clienta de elita, actrita Candice Bergen. Dupa ea, Carmen a avut acces la clubul celor bogati si la faimoasele petreceri de la Hollywood, unde, spune ea, lumea statea in linie ca sa-i vorbeasca. De cum a patruns in Antena 2, in camera unde toti invitatii sunt pudrati pentru sticla, atmosfera s-a electrizat. Intrebarile stateau pe buzele tuturor, dar toate persoanele de fata faceau coversatie de complezenta. Stiam, intuiam ca fiecare dintre cei care se invarteau pe langa ea asteapta...

Asteptam si eu! Am avut in Carmen Harra un invitat cu care am putut vorbi despre lumea de dincolo, despre semne, interpretari, despre soarta si intamplari deloc intamplatoare. Si pentru prima data in viata mea am putut sa intreb: 'La cata vreme dupa ce sotul tau s-a stins din viata ai putut sa comunici cu el?' Dupa 600 si ceva de interviuri sa am ocazia sa pun o astfel de intrebare pentru prima oara si sa n-o fac? Ei bine si asta a fost un motiv ca intalnirea noastra sa se produca. Raspunsul a venit, cum au venit si celelalte... sigur si prompt. Iar telespectatorii s-au impartit in cei care cred si cei care fac bascalie.

Nici un alt invitat n-a mai suscitat un asemenea interes si discutii ca romanca milionara in dolari, pornita de la Bistrita si ajunsa in buricul Manhattanului.Pe site-ul ei www.carmen hara.com, am gasit urmatoarele: Ofer consultanta privata la telefon. Pentru 15 min., 200 dolari, pentru 20 de minute, 300 de dolari, pentru 30, 400 de dolari. Pentru o ora, 600!

×
Subiecte în articol: mass media