x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri „Dincolo de aparenţe”, la aniversare!

„Dincolo de aparenţe”, la aniversare!

de Florentina Fântânaru    |    13 Apr 2012   •   21:00

Si uite asa au trecut 5 ani! Pe 15 aprilie 2007 a fost prima editie 'Dincolo de aparente'! Invitat, domnul Sorin Oprescu! Cred ca a fost bun de saftea, pentru ca dupa el au urmat peste 600 de interviuri. Au trecut 5 ani, dar prima editie e ca prima dragoste, nu se uita niciodata. Intram pentru prima data pe o televiziune nationala, iar starea mea oscila de la extaz la agonie.

Veneam dupa 11 ani de radio si o pauza de maternitate de un an si trei luni. Inca il mai alaptam pe fiul meu si imi aduc aminte ca Ovidiu Buta, stilistul postului, era disperat pentru ca bustul meu deborda, masurile neconcordand cu nimic din hainele de pe piata. Cu o ora inainte de debutul emisiunii, ma straduiam impreuna cu producatoarea si stilistul sa-mi creez o imagine decenta si comerciala pentru prima ora 'Dincolo de aparente' din viata mea. In cele din urma, producatoarea a trimis un sofer la mine acasa, iar mama mi-a asezat pe cateva umerase haine pe care puteam sa le arat la televizor. Norocul nostru a fost ca invitatul a intarziat. Vreo ora.

Astfel ca in minutele cat domnul Oprescu a fost pudrat pentru sticla, eu m-am strecurat in platoul de filmare, m-am asezat si dupa ce mi-am stabilizat tensiunea si bataile inimii am putut sa privesc in camera. Pe sub masa de talk show, stilistul imi finisa cu pudra picioarele, pentru ca una din regulile de baza invatate de la el e aceea de a nu aparea cu ciorapi la televizor. Totul era gata. Invitatul meu arata ca scos din cutie, intrebarile mele erau gata sa tasneasca, asa ca am dat primul reck.

Pe atunci emisiunea avea in jur de 48 de minute crude de interviu. O ora cu tot cu publicitate. N-am avut timp sa-l trec prea insistent dincolo de aparente, insa invitatul meu a avut toata deschiderea si la intrebarea mea: 'E adevarat ca v-ati facut vasectomie?'. A raspuns direct, cum taie chirurgul in carne vie. 'Da. De ce sa ma trezesc intr-o buna zi ca vine una si-mi spune ca a ramas insarcinata cu mine? Asa sunt sigur ca nu sunt eu tatal.' Acesta a fost debutul. In editia cu numarul doi, l-am intervievat pe domnul Iliescu. O intalnire speciala, care stiu ca i-a ramas in memorie. Invitatul cu numarul trei, Rodica Stanoiu. O femeie cu o minte sclipitoare. Acestea au fost primele trei editii 'Dincolo de aparente'. Restul e istorie traita in fiecare zi de vineri de la ora 17:00, sambata si duminica de la ora 16:30.

×
Subiecte în articol: mass media