x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Doi ani de Vorbe Grele, sărbătoriţi printr-o ediţie specială cu Tudor Gheorghe

Doi ani de Vorbe Grele, sărbătoriţi printr-o ediţie specială cu Tudor Gheorghe

27 Sep 2012   •   10:36
Doi ani de Vorbe Grele, sărbătoriţi printr-o ediţie specială cu Tudor Gheorghe

Excelenta se cinsteste prin excelenta. Valorile de azi le omagiaza pe cele de ieri. Ambele, vor ramane si maine. Indrumate cu maiestrie de Tudor Gheorghe, slovele lui Caragiale trec din carti pe portativ, intr-un spectacol de exceptie: “Nu se poate cu de toate'.

Maestrul prezinta vineri, in premiera, la Vorbe Grele, de la ora 22.00, spectacolul “Nu se poate cu de toate', realizat in memoria celui mai mare dramaturg roman, Ion Luca Caragiale. Editia speciala a emisiunii marcheaza implinirea a doi ani de cand Vorbe Grele a fost difuzata pentru prima data la Antena 3.

“Sunt doi ani plini, de nebunie combinata. A mea, pentru ca am pariat pe succesul unei emisiuni de interviu in care nimeni nu tipa la nimeni, si a postului, care a riscat enorm pe mana nebunului. Vorbe Grele, in structura de azi, cifrele de audienta, publicitatea plasata in emisiune, toate la un loc demonstreaza ca se poate si asa. Emisia speciala care marcheaza cei doi ani e firesc sa fie cu Tudor Gheorghe, partenerul si invitatul meu preferat. O personalitate exponentiala este alaturi de noi intr-un moment important. Asta spune multe. Altfel, cred ca am lipici la mari olteni. Primul an l-am aniversat cu Ilie Balaci', a declarat Victor Ciutacu.

×
Subiecte în articol: mass media