x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri DP World, din Emiratele Arabe, a semnat un Memorandum de înţelegere cu Ministerul Transporturilor

DP World, din Emiratele Arabe, a semnat un Memorandum de înţelegere cu Ministerul Transporturilor

22 Mar 2019   •   14:16
DP World, din Emiratele Arabe, a semnat un Memorandum de înţelegere cu Ministerul Transporturilor

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, şi preşedintele Dubai Ports, Vămii şi Zona Liberă şi preşedinte al Autorităţii Maritime a oraşului Dubai, Sultan Ahmed Bin Sulayem, au semnat week-end-ul trecut un Memorandum de înţelegere privind dezvoltarea infrastructurii de transport intermodal.

"Este abia începutul colaborării noastre. Oamenii de afaceri din Emiratele Arabe Unite vor avea noi şi noi oportunităţi de business în România. Sunt convins că nu departe de această zi importantă ne vom întâlni pentru a semna în baza acestui memorandum noi contracte care vor însemna atât afaceri durabile pentru oamenii de afaceri din Emiratele Arabe Unite, dar şi noi locuri de muncă şi şanse de dezvoltare pentru România", a declarat Răzvan Cuc.

Acesta a reamintit că firma Constanţa South Container Terminal (CSCT) SRL, în care DP World este acţionar unic, a extins până în anul 2049 contractul său de închiriere în Portul Constanţa.

Prezentă la semnarea Memorandumului, premierul Viorica Dăncilă şi-a exprimat interesul pentru "o prezenţă substanţială a companiilor emirateze în acest sector" şi a subliniat că "ne aflăm într-o etapă importantă a consolidării cooperării bilaterale".

ANTENA 3

×