x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri DR. House revine de azi la Euforia TV

DR. House revine de azi la Euforia TV

21 Mai 2012   •   14:45
DR. House revine de azi la Euforia TV

E un barbat prezentabil. Spune fraze inteligente, salveaza vieti nu aparente. Cine nu-l cunoaste pe dr. Gregory House, medic specializat in diagnosticari si in boli rare? E arogant, cinic, mizantrop, e un om dificil, plin de pacate, care merge greu, din cauza unei probleme la un picior, dar... e un medic stralucit! Acolo unde colegii lui nu gasesc solutii, ca un adevarat anchetator de politie, dr. House descopera in corpul pacientilor sai sursa raului. Serialul urmareste povestea acestui medic asocial, lipsit de orice maniere si care, daca ar putea, ar fi in stare sa nu vorbeasca nici macar cu pacientii lui.
Si pentru ca se confrunta zilnic cu propria boala (provenita de la un accident din trecut) el poarta un baston tot timpul, care ii subliniaza si mai mult atitudinea brutala, deloc prietenoasa. Desi comportamentul lui atinge adesea limitele antisocialului, House este un diagnostician genial ale carui gandire neconventionala si instincte fara cusur ii aduc respect din partea tuturor celor care il cunosc. Un specialist in boli infectioase, el se initiaza in provocarea de a rezolva si a pune cap la cap problemele pacientilor pentru a le salva vietile. Incepand de azi, in fiecare seara de luni pana joi, de la ora 23:00 la Euforia TV va asteapta Dr. House.

Mai multe infomatii despre emisiune pot fi aflate de pe site-ul oficial: http://www.euforia.tv si de pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/EuforiaLifestyleTV

Euforia TV continua strategia de pozitionare ca post TV generalist pentru femei – adresandu-se target-ului fidelizat de femei – femeia activa, moderna, inteligenta, pozitiva, puternica, preocupata de toate aspectele vietii sale si de evolutia personala. Astfel, in 6 ani, Euforia TV si-a castigat respectul telespectatoarelor fidele pe care a incercat mereu sa le multumeasca. Euforia TV face parte din cel mai important grup de media romanesc, dezvoltat organic din resurse proprii, pentru care performanta ramane o valoare constanta.

×
Subiecte în articol: mass media