x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri După cataclism

După cataclism

de Sebastian S. Eduard    |    29 Sep 2011   •   21:00
După cataclism

Noul serial AXN, 'Vaporul', in­ce­pe cu un cataclism global. Un grup de studenti urmeaza sa afle ce in­seam­na viata pe mare la bordul vasului Steaua Polara, dar la cateva ore dupa ce vaporul porneste la drum, pe uscat are loc un eveniment misterios. Dupa o furtuna spectaculoasa care n-a aparut pe niciunul dintre sistemele de navigatie, nimic nu mai func­ti­o­neaza. Este ca si cum nu ar mai fi ni­meni 'acolo', ca si cum lumea nu ar mai exista. Nimeni de la bord nu are nici cea mai vaga idee despre ce s-a in­tamplat.

Doar misterioasa Julia, omul de stiinta al grupului, are o vaga ba­nu­ia­­la. S-a intamplat ceva groaznic cu ac­ce­leratorul de particule construit in Geneva, care a intrat in functiune de curand, dupa multe incercari si gre­seli… Fiind singurii su­pra­vie­tuitori, echipajul si studentii de la bor­dul vasului Steaua Polara incep cea mai mare aventura din viata lor. Dupa cataclism, lumea se afla sub apa, iar vaporul va deveni casa tutu­ror. Garderobele, ca­binele, bucatariile, salile de clasa, puntea de comanda, toate vor deveni parte din viata de zi cu zi. Pasagerii vor trece prin situatii extreme si prin tot felul de noi emotii. Din acel moment, vasul va deveni intreaga lor lume.

News
'Daune si interese', un nou sezon. AXN va difuza din luna octombrie al treilea sezon al productiei de succes 'Daune si interese'. Serialul urmareste vietile tumultoase ale lui Patty Hewes (Glenn Close), unul dintre cei mai buni avocati pledanti ai Americii, si Ellen Parsons (Rose Byrne), o avocata ambitioasa, fosta protejata a lui Patty.

'O familie de politisti'. De la producatorii 'Clanului Soprano', Universal Channel va aduce in premiera 'O familie de politisti', noul serial despre o familie de politisti dedicata aplicarii legii in New York City. Serialul il are in distributie pe Tom Selleck si este considerat cea mai bine cotata premiera CBS din ultimii sase ani.

×
Subiecte în articol: serial mass media