x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Echipa BBC Good Food se mută în Arena Bucătarilor la Braşov!

Echipa BBC Good Food se mută în Arena Bucătarilor la Braşov!

13 Iun 2012   •   07:12

Ca sa fie vara pe placul nostru, ne luam bagajele: un mixer vertical cu accesorii, o plita cu inductie, un cuptor electric, un set format din trei platouri, trei farfurii rotunde si trei farfurii patrate, le amestecam bine pe toate si ne mutam la Brasov. Nu inainte a ne invita prietenii Good Food: cititorii si bloggeri din segmentul culinar.

Acesta este mesajul echipei Good Food care pentru o zi se muta in piata Sfatului din Brasov in care vor organiza Arena Bloggerilor. Vineri, 15 iunie, incepand cu ora 11.45 veti putea vedea un spectacolul culinar prezentat de invitatii revistei Good Food! 5 bloggeri pasionati de mancarea buna si savuroasa se vor intrece in cadrul Arenei Bloggerilor. Concurentii vor trebui sa prepare un meniu compus din trei feluri, avand la dispozitie un set prestabilit de ingrediente obligatorii. In plus, pe site-ul www.goodfood.ro, va puteti inscrie la masa prietenilor Good Food http://www.goodfood.ro/concursuri/arena-bloggerilor.html

Arena Bloggerilor organizat de BBC Good Food face parte din evenimentul Arena Bucatarilor organizat de Selgros.

Show culinar in Piata Sfatului

Selgros pregateste brasovenilor si turistilor aflati la Brasov un eveniment foarte gustos pentru vineri, 15 iunie 2012, in Piata Sfatului din Brasov. “Arena Bucatarilor', o competitie de traditie organizata de Selgros, dedicata profesionistilor din Gastronomie si aflata acum la a treia editie, va alinia la startul concursului 30 de echipe de bucatari profesionisti de la cele mai bune restaurante din Romania. Evenimentul incepe la ora 11.00, iar intrarea publicului este libera.

Pentru public, echipa Selgros va prepara un vitel gustos la protap si o foarte apetisanta mancare la ceaun. In cadrul evenimentului vor avea loc prezentari si degustari de produse si show-uri interactive de gatit. Somelierul Sergiu Nedelea va oferi scurte sesiuni de training in ceea ce priveste oenologia, iar pentru copii va exista o zona special amenajata, unde – impreuna cu echipa Maestrului Cofetar Silvian Miron – copiii vor face experimente cu ciocolata si zahar, se vor distra cu face-painting si cu un clown cu figurine din baloane.

Evenimentul se va incheia, seara, cu un concert de senzatie al trupei Holograf. Detalii despre intregul program Arena Bucatarilor, Selgros, gasiti pe http://www.selgros.ro/media/selgros-face-show-culinar-n-pia-a-sfatului-program-1.html

Good Food este singura revista de gastronomie din Romania, o revista care te face sa gatesti din placere, si care, pe langa zona dedicata retetelor si meniurilor savuroase, iti ofera si povesti culinare apetisante numai bune de citit cand nu intri in bucatarie.

×
Subiecte în articol: mass media