x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Echipa online a Jurnalului National, mai puternica de la 1 iunie.

Echipa online a Jurnalului National, mai puternica de la 1 iunie.

01 Iun 2011   •   14:50

Echipa Departamentului Online a Jurnalului National este mai puternica, de la 1 iunie, cand in colectiv se integreaza inca patru nume cunoscute in presa quality. Aceasta masura face parte dintr-un amplu plan de consolidare a diviziei online pe grup: numirea lui Bobby Voicu in functia de general manager al companiei Intact Interactive, atingerea pozitiei de no.1 in topul site-urilor romanesti de stiri de catre a1.ro, si lansarea de catre GSP a singurei aplicatii de iPad a unei redactii integrate din Romania.

Cei patru ziaristi care s-au alaturat echipei Jurnalul sunt Adrian Cercelescu, Gabriela Stefan, Robert Veress si Alina Badalan-Turcitu. Ei au ocupat, pana acum, functiile de redactor sef-adjunct, sef departament investigatii, senior editor si respectiv reporter special la ziarul Gandul.
Cei patru au acceptat provocarea lui Marius Tuca de a face din jurnalul.ro cel mai citit produs media online din zona de calitate.

Adrian Cercelescu va ocupa functia de redactor sef online la Jurnalul National. Are 17 ani de experienta in presa scrisa si a ocupand pe rand posturile de reporter, redactor, publicist comentator si sef departament la Adevarul. De la infiintarea ziarului Gandul, in 2005, a coordonat
departamentele Social si Reportaj. In anul 2000 a castigat premiul pentru reportaj al Clubului Roman de Presa.

Gabriela Stefan vine la Jurnalul ca redactor sef-adjunct al departamentului online. Are 21 de ani de experienta in presa, a fost redactor, sef departament si publicist comentator la Adevarul. De la infiintarea ziarului Gandul, in 2005, a coordonat departamentele Investigatii si Eveniment. A obtinut mai multe premii pentru articole (comentarii si anchete) referitoare la sistemul judiciar. Gabriela Stefan este licentiata in istorie si drept. De asemenea, a absolvit cursurile Colegiului Superior de Siguranta Nationala.

Robert Veress va semna la Jurnalul in calitate de senior editor. Ziarist din 1994, a publicat pana in prezent mii de articole in Adevarul, Cotidianul, Saptamana Financiara, Gandul, Milwaukee Journal Sentinel, Hartford Courant, Washington Times. In 2004, a castigat marele premiu la primul Concurs National pentru Jurnalism de Investigatie - finantat de Ambasada Regarului Unit al Marii Britanii, iar in 2005 premiul la sectiunea anchete al Clubului Roman de Presa.

Alina Badalan-Turcitu intra in echipa Jurnalului ca reporter special. S-a format ca ziarist la Adevarul si a facut parte din echipa care a lansat ziarul Gandul. A activat ca reporter in cadrul departamentului social si apoi ca reporter special. A primit premiul special "Pentru diversitate.
Impotriva discriminarii" - al Reprezentantei Comisiei Europene in Romania (2008) si a fost de doua ori nominalizata la premiile Clubului Roman de Presa - dectiunea reportaj (2006 si 2007).

×