x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Echipa X Factor a tăiat aseară tortul X Factor

Echipa X Factor a tăiat aseară tortul X Factor

de Cristiana Stamatescu    |    16 Sep 2011   •   09:43
Echipa X Factor a tăiat aseară tortul X Factor

Cu putin timp inainte de marea premiera X Factor, echipa celui mai tare show de divertisment al momentului a organizat aseara un eveniment de lansare. Nu a lipsit un tort superb in forma de X. Nume mari din show-biz romanesc le-au fost alaturi juratilor si membrilor echipei si le-au urat bafta inainte de a porni in marea aventura X Factor.

Evenimentul de lansare a celui mai tare show de divertisment al deceniului, X Factor, a adunat aseara nume mari din show-biz-ul romanesc. Gazdele show-ului, Razvan si Dani, si-au intampinat invitatii, transmitandu-le putin din emotia ce i-a cuprins inainte de premiera atat de asteptata.

Sergio Lazarov, regizorul super productiei X Factor, le-a transmis si el cateva cuvinte invitatilor si echipei alaturi de care si-a petrecut ultimele sase luni. Juriul X Factor a starnit ropote de aplauze, iar tortul X Factor, si-a facut intrarea in scena insotit de tunuri de confetti.

Mii si mii de romani nerabdatori asteapta cu sufletul la gura marea premiera a celui mai tare show de divertisment al deceniului, X Factor. De maine seara, in fiecare sambata si duminica, de la 20:20, telespectatorii Antenei 1 vor putea urmari aventura juratilor X Factor in cautarea acelor concurenti care au voce, prezentã scenicã, carismã si originalitate. Ce s-a intamplat la auditii, cum s-au descurcat concurentii si, mai ales, care va fi urmatorul super star al Romaniei, telespectatorii vor putea urmari din acest weekend, de la 20:20, in fiecare sambata si duminica, numai la Antena1.

Fara bariere de varsta sau stil, << X Factor>> a rasturnat audientele din intreaga lume, bucurandu-se de o incredibila popularitate in randul telespectatorilor. Pe langa oportunitatea de a-si schimba vietile, de a deveni cei mai cunoscuti artisti ai momentului si de a-si face vocea auzita, participantii au si o miza materiala pentru care pot lupta: 200.000 de euro, cel mai mare premiu din istoria show-urilor de televiziune din Romania, oferit de Orange.

Formatul X Factor se diferentiaza de alte show-uri din lume, prin faptul ca juriul, format din personalitati reprezentative din domeniul muzical, nu doar aleg finalistii, ci ii si indruma. Pe parcursul emisiunii, juriul se transforma din judecatori in adevarati mentori. Asadar, in concurs nu sunt numai cei care canta, ci si reputatiile membrilor din juriu. Informatii suplimentare se gasesc pe www.xfactor.a1.ro sau pe pagina oficiala de Facebook: www.facebook.com/xfactor.romania

×