x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie 30 de romani, subcontractori

30 de romani, subcontractori

10 Sep 2004   •   00:00

Bechtel a angajat deja pentru proiectul de construire a autostrazii Brasov - Bors peste 800 de persoane, din care 638 (79%) sunt romani.

Managerul pentru relatia cu comunitatile, Drew Slaton, a declarat, intr-o conferinta de presa, ca numai pentru sectiunea 2B Cluj - Campia Turzii, in lungime de 54 de kilometri, au fost angajate aproape 400 de persoane, din care 283 sunt romani. "Un numar de 143 de romani au fost angajati direct de Bechtel, iar 140 apartin subcontractorilor. Strainii sunt, in principal, experti si specialisti", a spus Slaton.

PASIUNE. Oficialul Bechtel a precizat ca ii place sa lucreze cu romani. "Am lucrat peste tot in lume, dar imi place la nebunie sa lucrez cu romani. Ne place sa credem ca motivam oamenii nu numai prin salarii, ci si prin oportunitatea de a lucra in cadrul companiei noastre", a afirmat Drew Slaton. El spune ca Bechtel a incheiat deja contracte cu 30 de subcontractori romani, care au oferit materiale de constructii de buna calitate si oameni bine pregatiti.

×
Subiecte în articol: economic romani