x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Agricultura - Sigiliu pe arhiva ADS

Agricultura - Sigiliu pe arhiva ADS

21 Ian 2005   •   00:00

Arhiva Administratiei Domeniilor Statului (ADS) este sigilata in afara orelor de program ale institutiilor, intrucat exista suspiciuni cu privire la legalitatea semnarii unor documente in ultimele zile. Masura - dispusa de Gheorghe Flutur, ministrul Agriculturii (MAPDR) - a intrat in vigoare incepand de joi, 20 ianuarie 2005, ora 16:30.


FLORINA ZAINESCU

FALS. "Exista suspiciuni ca o serie de acte aditionale, semnate in timpul controlului dispus de Ministerul Agriculturii la inceputul acestei saptamani, la contractele ADS cu diversi agenti economici sa fie neconforme cu legea", a declarat ieri Adrian Tibu, purtatorul de cuvant al MAPDR. El a spus ca este vorba de contracte incheiate de ADS in perioada 2002 - 2004, dar ca datele referitoare la numarul de acte "completate" si numele firmelor care le-au incheiat nu vor fi cunoscute decat dupa incheierea controlului. "Sunt acuzatii deosebit de grave care trebuie verificate si probate", a precizat Tibu. "Imediat ce vom avea mai multe informatii, le vom face publice", a adaugat acesta.

SUB PAZA. Sigiliul se va aplica la sfarsitul orelor de program, iar camera arhivei va fi desigilata la inceputul programului din ziua lucratoare urmatoare, spun reprezentantii MAPDR. Activitatea arhivei nu va fi afectata, dar orice document care iese si intra va fi evidentiat intr-un formular special, tinut de o persoana desemnata de Corpul de Control al ministrului Agriculturii.

×
Subiecte în articol: economic