x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Angajatorii scandinavi caută români pe salarii de 5.000 euro. VEZI posturile

Angajatorii scandinavi caută români pe salarii de 5.000 euro. VEZI posturile

20 Sep 2012   •   07:12
Angajatorii scandinavi caută români pe salarii de 5.000 euro. VEZI posturile

Angajatorii din Danemarca si Norvegia continua sa vina cu noi oferte de munca pentru romani, prin reteaua europeana Eures. Se cauta mai ales ingineri si IT-isti.

Angajatorii norvegieni au publicat joburi noi adresate specialistilor romani: cauta ingineri supraveghetori, ingineri marini, ingineri conducte sub presiune, ingineri structuri si inngineri-manageri de proiect.

Salariile oferite se incadreaza intre 60.000 si 110.000 euro brut pe an, ceea ce reprezinta un salariu lunar cuprins intre 5.000 si 9.200 euro. Potrivit anunturilor, se poate negocia si un salariu mai mare, in functie de experienta si calificari.

Vezi lista posturilor in Norvegia si cerintele de angajare aici.

Potrivit realitatea-net, un angajator din Danemarca recruteaza dezvoltatori , cunoscatori de limba engleza, cu cel putin 3 ani experienta in programul C# cu platforma.NET si cu experienta in LINQ, ORM, Silverlight si WPF, MVVM, Azure.

Salariul oferit va porni de la 3.300 euro pe luna, se ofera in plus asigurare medicala si contributii la pensie. Vezi anuntul aici.

Un alt post disponibil pentru romani in Danemarca este de Consultant senior Business Intelligence. Se cauza specialisti cu cel putin 3 ani de experienta ii Microsoft SQL Server BI Suite, inclusiv SSAS si SSIS. Salariul va porni, de asemenea, de la 3.300 euro lunar. Detalii aici.

×
Subiecte în articol: romani salarii angajatori