x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Un important investitor trage un puternic semnal de alarma: Vine CRIZA tuturor crizelor!

Un important investitor trage un puternic semnal de alarma: Vine CRIZA tuturor crizelor!

02 Ian 2018   •   10:34
Un important investitor trage un puternic semnal de alarma: Vine CRIZA tuturor crizelor!

Miliardarul american Jim Rogers, unul dintre cei mai importanți investitori din lume, anunţă începutul unei noi crize globale, ”cea mai mare pe care o va prinde în timpul vieţii, scrie Business Insider.


Rogers susţine că viitoarea prăbuşire financiară ar urma să aibă loc la sfârşitul acestui an sau anul viitor.

”Este interesant, pentru că lucrurile pleacă de unde nu te uiţi. În 2007 Islanda a dat faliment. Şi oamenii au spus ”Islanda? Este asta o ţară? Are măcar o piaţă?” Apoi a dat faliment Irlanda. Apoi Bear Stearns şi Lehman Brothers. Şi lucrurile au spiralat. Mereu se întâmplă când nu te uiţi.

Ar putea fi orice. Ar putea fi un fond de pensii din SUA care dă faliment. Ar putea fi o ţară pe care nu o urmărim. Ar putea fi război – deşi este foarte puţin probabil. Criza va fi cea mai mare pe care am prins-o vreodată”.

”De aceea m-am mutat în Asia. Copiii mei deja vorbesc mandarină. Veţi vedea cum vor cădea guvernele, vom vedea ţări care vor cădea. Islanda a eşuat ultima oară, alte ţări vor urma. Veţi vedea partide că vor dispărea, veţi vedea instituţii care există de peste 150 de ani că vor dispărea”.

Antena 3

 

×