x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie BCR este cea mai buna banca

BCR este cea mai buna banca

05 Iul 2004   •   00:00

ECONOMIC

Premiul acordat bancii are la baza trend-ul constant de crestere inregistrat de BCR pe parcursul ultimilor ani, care s-a materializat in cresterea profitului net de la 54 milioane de dolari, in 1999, la 152 milioane de dolari, in 2003.
DANIELA IVAN

Totodata, banca ocupa o pozitie importanta si pe piata creditului, cu un sfert din piata creditului pentru companii si o treime din piata creditelor pentru populatie. Totodata, BCR este lider in atragerea depozitelor de la companii si populatie, cu o cota de piata de peste 32%.

Euromoney a avut in vedere si parcursul din prima parte a anului 2004. Astfel, BCR a obtinut, un profit net de 3.000 miliarde de lei (circa 73 milioane euro), pe primele 5 luni ale anului 2004. Totalul activelor a crescut cu circa 29% fata de 31 mai 2003, ajungand la peste 200.000 miliarde de lei (aproape 5 miliarde euro).

SATISFACTIE

"Suntem onorati de aceasta noua recunoastere internationala, bazata pe performantele reale ale BCR, care confirma calitatea strategiei noastre. BCR creste organic printr-un parteneriat durabil cu economia romaneasca", - Nicolae Danila, presedintele BCR
×
Subiecte în articol: economic