x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Blejnar: Neg orice implicare a mea în piramida şpăgilor

Blejnar: Neg orice implicare a mea în piramida şpăgilor

de Daniela Ivan    |    24 Feb 2011   •   14:22

Şeful ANAF, Sorin Blejnar, a negat că are vreo implicare în piramida şpăgilor din Vamă. Întrebat de ziarişti dacă el este regina şpăgilor a negat şi a precizat că nu este implicat în nici un caz de corupţie, nici la vămi, nici la Garda Finnaciară sau în altă instituţie a statului.

"Neg cu toată convingerea orice implicare a mea in aşa zisa piramidă a şpăgilor. Sunt nişte aberaţii. Nu sunt regină şi nici nu cred că există vreo regină. Dacă sunt persoane din Vamă implicate în piramida şpăgilor, rog organele fiscale să rezolve legal aceste cazuri”, a declarat Sorin Blejnar, şeful ANAF.

În ceea ce priveşte descinderile de astăzi de la vama Ploieşti, şeful ANAF a îndemnat organele de anchetă să-şi facă datoria. "Dacă au elemente, foarte bine, să-şi facă treaba”, a spus Blejnar.

Întrebat ce părere are despre descinderile din Vămi, Blejnar a spus că este bine că se face curăţenie. "Da, există corupţie. Vedem cu toţii că organele fac deschinderi, este un lucru bun că facem curăţenie. Ce pot să vă spun? Nici un astfel de om nu a fost angajat de mine. Nu pot să înţeleg de ce această înverşunare, când noi încercăm să facem curăţenie”, a adăugat Blejnar.

×
Subiecte în articol: anaf vama spaga sorin blejnar